News Flash:

Programul manifestarilor de Ziua Nationala, la Timisoara

25 Noiembrie 2014
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
Timisorenii sunt invitati sa sarbatoreasca Ziua Nationala a Romaniei cu parade militare si exercitii demonstrative, in fata Palatului Administrativ, concerte Proconsul, Desant si focuri de artificii, in seara de 1 Decembrie, in Piata Victoriei, atunci cand se va aprinde oficial si iluminatul artistic de sarbatori. Vedeti in continuare programul complet al manifestarilor organizate de 1 Decembrie, la Timisoara.
Manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei vor incepe la ora 11, in fata Palatului Administrativ din Timisoara, cu intonarea imnului si discursurile oficialitatilor locale si judetene. De la 11.30, pe bulevardul Revolutiei 1989 va avea loc o impresionanta parada militara la care vor participa cateva sute de cadre militare, jandarmi, politisti, pompieri si cadre SRI.
Astfel, Ministerul Apararii Nationale va participa cu 352 de militari si 35 de mijloace auto, inclusiv blindate, Gruparea Mobila de Jandarmi cu 174 de jandarmi si 14 mijloace auto, ISU Banat cu 115 pompieri militari si 15 autospeciale, Politia de Frontiera cu 28 de politisti si 14 mijloace auto, SRI cu 2 persoane si un mijloc auto, IPJ Timis cu 40 de politisti si 13 mijloace auto, Penitenciarul Timisoara cu 15 persoane si cinci mijloace auto si Politia Locala Timisoara cu 26 de politisti locali si 14 mijloace auto.
„In acest an, la traditionala parada militara se vor adauga si exercitiile demonstrative de interventie ale Inspectoratului de Politiei al Judetului Timis, I.S.U.,Banat, Gruparii Mobile de Jandarmi, Penitenciarului Timisoara, Brigazii 18 Infanterie Banat”, mai anunta organizatorii, scrie tion.ro.
De la ora 17, distractia se muta in Piata Victoriei, acolo unde va avea loc concertul Fanfarei Timisoara Big Band si inaugurarea Targului de Craciun. La ora 17.30, primarul Nicolae Robu va aprinde iluminatul artistic de sarbatori, iar de la ora 18 militarii Brigazii 18 Infanterie Banat vor defila cu torte pe traseul Strada Marasesti – sediul Brigazii 18 Infanterie „Banat” – Piata Victoriei – Catedrala Mitropolitana – Primaria Municipiului Timisoara – Palatul Administrativ – Continental- I.C. Bratianu – Piata Victoriei –Strada Marasesti – sediul Brigazii 18 Infanterie „Banat”.
De la ora 18.05 in Piata Victoriei se va dansa Hora Unirii si va avea loc spectacolul „Uniti sub tricolor - in Banat la noi acasa” sustinut de Ansamblul Timisul si solistii Andreea Voica, Carmen Popovici Dumbrava, Doriana Talpes si Petrica Moise.
De la ora 19 incep concertele pe scena din Piata Victoriei. Primii vor canta cei de la Andi Band. La ora 20, pe scena va urca formatia rock Desant, iar de la ora 21 vor concerta cei de la Proconsul. Seara se va incheia cu un foc de artificii.

timisoara nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006434 (s)