News Flash:

Programul manifestarilor de astazi cu prilejul Zilei Timisoarei

5 August 2016
952 Vizualizari | 0 Comentarii
timisoara 1
Pe tot parcursul zilei de vineri, 5 august, sunt programate manifestari sportive, iar seara, de la ora 20, iubitorii de muzica populara sunt asteptati in Parcul Rozelor, la un spectacol folcloric.
Intre orele 9-17, la sediul Bazei Sportive Colterm, este programata „Cupa oraselor infratite”, un turneu de mini fotbal cu echipe de amatori. Tot vineri, in intervalul orar 10-22 are loc Cupa orasului Timisoara, in Piata Sf. Gheorghe. Este, de fapt, un turneu international de streetball 3×3, recunoscut de FIBA, transmit reprezentantii primariei.
„Sistemul de participare este open, pe categorii de varsta, la masculin si feminin, dupa cum urmeaza: 11-14 ani; 15-18 ani; seniori 18-35 ani; master, peste 35 ani. Turneul se desfasoara pe doua terenuri profesionale, amplasate in Piata Sf. Gheorghe”, spun oficialii primariei. La final se vor acorda tricouri si diplome, dar si premii in bani, medalii si cupe.
La Teatrul de Vara din Parcul Rozelor vor concerta Orchestra Timisoara Big Band, iar si Ansamblul Folcloric Timisul, cu solistii vocali Nicoleta Voica, Petrica Moise, Dumitru Stoicanescu, Stana Stepanescu, Doriana Talpes, Camelia Florea, Cornel Brici si Bogdan Firu.
Ziua de vineri se incheie cu cea de-a cincea editie a Crosului nocturn „Timisoara primul oras electrificat, primul cros noaptea alergat”. Participantii vor alerga aproximativ 4 kilometri, incepand cu ora 22, de pe Bd. C.D. Loga, din fata primariei, unde va avea loc si sosirea. Crosul se desfasoara pe traseul: str. 20 Decembrie 1989 – Bd. Vasile Parvan, prin pasajul Michelangelo, continuare pe Bd. Corneliu Coposu, intoarcere la fantana de la pasarela din Parcul Copiilor, Bd. Corneliu Coposu, prin pasajul Michelangelo – Bd. Vasile Parvan, Podul Mihai Viteazul, str. 20 Decembrie 1989 – Primarie Bd. C.D. Loga nr. 1. Se vor acorda tricouri si diplome pentru toti participantii, cupe si vouchere pentru echipamente sportive pentru castigatori.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005421 (s)