News Flash:

Programul complet al Serbarilor Berii

5 Iunie 2015
1259 Vizualizari | 0 Comentarii
serbarile berii
In acest weekend, timp de trei zile, timisorenii sunt asteptati in parcarea Iulius Mall sa savureze o bere proaspata adusa direct din fabrica, la a XIII-a editie a Serbarilor Timisoreana. Berarii ii asteapta cu muzica buna si multe surprize. Vedeti in continuare programul complet al manifestarilor.
Vineri seara, incepand cu ora 18, amatorii de distractie vor putea urmari un spectacol de muzica si dans oferit de Ansamblul Folcloric Timisul. Ziua de 5 iunie se va incheia cu un concert Mihai Margineanu, care ne invita la o seara cu folk si bere proaspata. In cea de-a doua zi a Serbarilor Timisoreana, sambata, 6 iunie, incepand cu ora 21, pe scena va urca Zeljko Joksimovic, care a reprezentat Serbia la Concursul Muzical Eurovision 2014, castigand locul al treilea.
Deja o traditie pentru acest eveniment, Serbarile Timisoreana vor fi incheiate de trupa Cargo, care va canta duminica, 7 iunie, de la ora 21:30, intr-un spectacol incendiar ce marcheaza 30 de ani de existenta pentru trupa rock timisoreana. In deschiderea concertului Cargo, va concerta trupa maghiara Kiss Forever – Tribute for Kiss.
Pe langa concerte, timisorenii sunt asteptati in fiecare zi, incepand cu ora 12, in parcarea de la Iulius Mall unde vor avea parte de multe surprize, jocuri si concursuri marca Timisoreana. La fiecare bere Timisoreana cumparata, toti participantii la serbari care au trecut de varsta majoratului, vor primi cate un „taler”.
In concursurile organizate in timpul celor trei zile de serbari, timisorenii vor putea „licita” cu acesti „taleri”pentru a castiga premii in bere, halbe Timisoreana si multe alte surprize personalizate special pentru acest eveniment.
Fabricata inca de la 1718, berea Timisoreana aduce cu sine experienta si traditia maestrilor berari ce si-au lasat amprenta peste ani. Timisoreana s-a nascut in cea mai veche fabrica de bere din Romania, fiind atestata printr-un act petitionar al magistratului orasului Timisoara, care dateaza din 1 ianuarie 1718.
De-a lungul timpului, gustul sau inconfundabil a fost recunoscut de specialisti – distinctii foarte vechi atesta acest lucru: bronz la expozitia din Budapesta (1855), argint la expozitia din Timisoara (1891) sau Grand Prix-ul expozitiei din 1908.
In ultimii ani, Timisoreana a fost premiata cu aur si distinctia Champion Lager Trophy in 2007 si cu argint in 2008 la Australian International Beer Awards, al 2-lea concurs ca importanta din lumea berii, iar la World Beer Championship in Statele Unite, a primit medaliile de argint (2007 si 2008).
Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile Ursus Breweries sunt: Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar si Pilsner Urquell. Contributia Ursus Breweries la bugetul de stat a atins 259 milioane euro in 2012, provenind din accize, TVA, contributii la asigurarile sociale si alte taxe. SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii producatoare de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. Marcile Grupului includ beri premium internationale cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, dar si o gama exceptionala de marci locale cu pozitii de lider, precum Aguila (Columbia), Castle (Africa de Sud), Miller Lite (SUA), Snow (China), Victoria Bitter (Australia) si Tyskie (Polonia). SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola. 

mihai margineanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005115 (s)