News Flash:

Program prelungit la CJAS Timis pentru eliberarea cardurilor de sanatate

1 Septembrie 2015
516 Vizualizari | 0 Comentarii
cas timis
Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis a prelungit programul de lucru cu asiguratii, pentru eliberarea cardurilor nationale de asigurat. Pentru judetul Timis s-au tiparit 536.078 carduri si au fost activate mai bine de jumatate. Neridicate de la sediul Casei si de la medicii de familie sunt aproximativ 10 la suta din numarul de carduri care a fost returnat de posta, adica 1 la suta din total de carduri tiparite. De la 1 septembrie cardul a devenit obligatoriu pentru persoanele carora le-a fost emis.
In perioada 1-8 septembrie 2015, orice persoana asigurata se va putea adresa CJAS Timis pentru ridicarea cardului national de asigurat, de luni pana vineri, de la ora 08.00 la ora 20.00. Asiguratii care nu au intrat inca in posesia cardului pot sa verifice daca li s-a emis acest document prin accesarea serviciului pus la dispozitie pe site-ul CJAS, scrie tion.ro.
Asiguratii carora pana la aceasta data nu li s-a emis cardul de sanatate pot beneficia de servicii medicale fara prezentarea acestuia.
„Asiguratii care au pierdut sau deteriorat cardul de sanatate vor solicita eliberarea unui card duplicat la casa de asigurari. Pana la primirea noului card de sanatate, asiguratii vor avea acces la servcii medicale in baza unei adeverinte de inlocuire a cardului de sanatate ce li se va inmana in momentul in care vor depune cererea pentru emiterea cardului duplicat”, spune Mariana Marcu, purtator de cuvant al CJAS Timis..

judetul timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 35 queries | Mysql time :0.036031 (s)