News Flash:

PROGNOZA METEO pentru weekend. Cum va fi vremea in ziua alegerilor prezidentiale

31 Octombrie 2014
1431 Vizualizari | 1 Comentarii
Sambata, cerul va avea innorari temporare, iar in zonele joase va fi ceata posibil asociata cu burnita, pe arii restranse dimineata si local noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in Moldova, Baragan si Dobrogea, ziua.
Regimul termic va fi caracterizat de valori mai scazute decat mediile climatologice specifice inceputului de noiembrie, astfel ca maximele se vor incadra intre 5 si 14 grade, iar minimele intre -6 si 6 grade.
Duminica, valorile termice vor caracteriza o vreme mai rece decat in mod normal in special regiunile extracarpatice si in zonele cu ceata persistenta din centrul tarii. In sudul si in estul teritoriului local va fi nebulozitate stratiforma si cu totul izolat burnita, iar in rest cerul va fi variabil. In zonele joase, mai ales dimineata si noaptea, local se va semnala ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade, iar cele minime intre -6 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 7 grade in Dealurile de Vest.
IN BUCURESTI:
Regimul termic va fi caracterizat de valori mai scazute decat mediile climatologice specifice inceputului de noiembrie. Astfel, temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minima va fi de 1...3 grade. Cerul va fi temporar noros, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat.
LA MUNTE:
Sambata, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va avea innorari temporare, iar pe vai si in depresiuni pe arii restranse va fi ceata, posibil asociata cu burnita. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura nu va avea variatii semnificative fata de intervalul precedent
Duminica, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in Carpatii Meridionali, Carpatii Orientali si in Muntii Banatului, unde mai ales noaptea vor fi conditii de burnita. Pe vai si in depresiuni, dimineata si noaptea, pe arii restranse va fi ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va marca o usoara crestere in special in masivele din vestul tarii. Mediafax.ro

sambata regimul termic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1858 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005017 (s)