News Flash:

Prognoza meteo pentru vineri in intreaga tara

5 Martie 2015
1970 Vizualizari | 1 Comentarii
Vineri, vremea se va mentine inchisa si va continua sa se raceasca in special in centru, sud si est, unde se vor semnala precipitatii pe arii extinse. In Transilvania, Oltenia, Muntenia si Moldova vor fi mai ales ninsori in prima parte a zilei, dar treptat vor deveni mixte, in timp ce in Dobrogea vor predomina ploile, iar noaptea vor aparea si lapovite sau ninsori. In celelalte regiuni vor fi precipitatii mixte, pe arii mai restranse, indeosebi in cursul zilei.
Cantitatile de precipitatii vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 30 l/mp in sud-estul teritoriului. Izolat vor fi conditii de polei. Vantul va avea intensificari in Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei, cu viteze ce vor depasi 55...60 km/h. La munte va ninge si vor fi rafale de peste 70 km/h, viscolind si spulberand zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 8 grade, iar cele minime se vor incadra intre -6 si 2 grade.
BUCURESTI
Vremea se va mentine inchisa si va continua sa se raceasca. Temporar vor cadea precipitatii, in general moderate cantitativ, mai ales sub forma de ninsoare dimineata si noaptea si mixte in restul intervalului. Vantul va avea intensificari, cu viteze ce vor depasi la rafala 50...55 km/h. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 0 grade.
MUNTE
 Vremea va fi inchisa si rece. Va ninge pe arii extinse, iar prin Carpatii Meridionali si de Curbura cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp. Vantul va avea intensificari temporare, cu rafale de peste 70 km/h, viscolind si spulberand zapada. Valorile termice vor fi in scadere fata de cele din intervalul anterior. Mediafax.ro

bucuresti munte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005036 (s)