News Flash:

PROGNOZA METEO pentru vineri

17 Decembrie 2015
1158 Vizualizari | 0 Comentarii
frig1
In jumatatea de nord a tarii, mai ales pe parcursul zilei cerul va fi mai mult noros. Se vor semnala precipitatii slabe, in special ninsori la munte si in Maramures si precipitatii mixte, local in Transilvania, Moldova si Crisana, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie.
Vor fi conditii de polei. In restul teritoriului, cerul va fi temporar noros, izolat va ploua sau va fi burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 8 grade, iar cele minime intre -6 si 3 grade. In zonele joase de relief, dimineata si noaptea, se va semnala ceata.
IN BUCURESTI
Cerul va fi temporar noros si vor fi conditii de ceata, dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 4...5 grade, iar cea minima de -2...0 grade.
LA MUNTE
Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, iar noaptea izolat va fulgui. Vantul va sufla slab si moderat. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din ziua precedenta. Pe vai si in depresiuni local va fi ceata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005797 (s)