News Flash:

Prognoza meteo pentru vineri

23 Iulie 2015
1197 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Vineri, desi valorile termice vor marca o scadere usoara in regiunile nordice, vremea va fi calduroasa, local caniculara in orele dupa-amiezii in zonele de campie si de podis, unde si disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va avea innorari temporar accentuate in vestul, nordul si partial in centrul tarii, precum si in zonele montane, unde, cu precadere in a doua parte a zilei si la inceputul noptii, local vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului.
Izolat vor fi caderi de grindina, iar cantitatile de apa pot fi mai insemnate in nordul Carpatilor Orientali. In restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 de grade pe litoral si 36...37 de grade, local, in zonele de campie si podis, iar cele minime se vor incadra intre 11 grade in estul Transilvaniei si 25 de grade in Dealurile de Vest.
BUCURESTI
Vremea va fi calduroasa, caniculara in orele amiezii, cand si disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 35...36 de grade, iar cea minima de 17...19 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca, spre 15 grade.
LA MUNTE
Vor fi innorari temporar accentuate si mai ales in a doua parte a zilei si in primele ore ale noptii, local se vor semnala averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului.Izolat vor fi caderi de grindina, iar cantitatile de apa vor fi mai insemnate in nordul Carpatilor Orientali.Temperatura aerului va marca o usoara scadere in masivele nordice, in timp ce, in restul zonei montane nu vor fi variatii notabile fata de ziua precedenta.
LA MARE
Vremea va fi frumoasa. Cerul  va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificari. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 31 de grade, iar cele minime intre 20 si 24 de grade.Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 24 de grade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005681 (s)