News Flash:

PROGNOZA METEO pentru URMATOARELE ZILE

26 Noiembrie 2016
1387 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme
Meteorologii anunta ca vremea va fi predominant inchisa, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata si burnita. De miercuri, vremea va fi deosebit de rece pentru acesta data in cea mai mare parte a tarii.

SAMBATA. In interiorul arcului carpatic vremea se va mentine calda pentru aceasta data, cerul va fi temporar noros si pe arii restranse, mai ales dimineata, se va semnala ceata. In restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de cele specifice perioadei si cu precadere in zonele joase de relief, vremea va fi predominant inchisa, cu ceata si trecator burnita. In cursul noptii va ploua slab, local in Banat si Oltenia si cu totul izolat in Crisana si Muntenia. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 4 si 14 grade. (2..3 grade in nordul Moldovei si 15...16 grade in Dealurile de Vest).

BUCURESTI: Vremea va fi predominant inchisa, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata si burnita. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi in jurul a 7 grade.

DUMINICA. Vremea va fi in general inchisa. In prima parte a zilei, local va ploua in vest si in sud-vest, iar incepand de dupa-amiaza, dar mai ales in timpul noptii se vor semnala precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare in nordul si centrul tarii. Treptat vor predomina ninsorile in zona montana, cu precadere in cea a Carpatilor Orientali si Meridionali. Vantul va sufla in general moderat, cu intensificari temporare in special in regiunile nordice si centrale, iar la munte va deveni tare, viscolind ninsoarea. Indeosebi dimineata va mai fi ceata pe spatii mici in estul, centrul si in sudul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 6 si 10 grade. (2 grade in estul Transilvaniei si 12 grade in dealurile Moldovei si pe litoral).

BUCURESTI: Cerul va avea innorari si trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 6...7 grade. In primele ore ale zilei vor fi conditii de ceata.

LUNI. Valorile termice vor marca o scadere, astfel ca vremea va deveni rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre -1 grad in estul Transilvaniei si 9 grade in nordul Olteniei si sudul Dobrogei). Cerul va fi mai mult noros. Temporar se vor semnala precipitatii in general slabe cantitativ. Acestea vor fi sub forma de ninsoare, local la munte, precum si in nord, centru si nord-est si mai ales sub forma de lapovita si ninsoare, pe spatii restranse in sud si sud-est si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Oltenia, sudul Banatului, Transilvania, Maramures si nordul Moldovei, dar mai ales in zona montana, iar pe creste va fi tare, viscolind si spulberand zapada.

BUCURESTI: Cerul va avea innorari si, mai ales dupa-amiaza si noaptea se vor semnala precipitatii slabe cantitativ sub forma de ploaie, lapovita, apoi de ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat. Valorile termice, indeosebi cele nocturne, vor fi in scadere, astfel ca vremea va deveni rece pentru aceasta data; maxima se va situa in jurul valorii de 5 grade.

MARTI - Vremea va continua sa se raceasca in toata tara, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre -4 grade in estul Transilvaniei si 4...5 grade in Oltenia. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare indeosebi in regiunile nordice, nord-estice si centrale, precum si in cele sudice, unde pe arii restranse va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova, Dobrogea si izolat in rest, dar cu viteze mai mari la munte, unde va continua sa viscoleasca si sa spulbere zapada.

MIERCURI si JOI - Vremea va fi deosebit de rece pentru acesta data in cea mai mare parte a tarii. Probabilitatea de aparitie a precipitatilor va fi ridicata indeosebi in regiunile nordice, vestice si centrale, precum si in zona de munte, mai ales in ultimele doua zile ale intervalului, iar acestea vor fi mai ales sub forma de lapovita si ninsoare.

sambata bucuresti duminica luni marti miercuri joi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1447 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006778 (s)