News Flash:

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua luni. Afla cat si cand va ninge

18 Decembrie 2015
856 Vizualizari | 0 Comentarii
ninsoare aprilie
Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare sezoniera a temperaturilor si a cantitatilor de precipitatii pe teritoriul Romaniei pentru lunileianuarie si februarie. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading,Anglia. Sunt prognozate temperaturile medii lunare, precum si distributia cantitatilor lunare de precipitatii, iar fenomenele cu o durata scurta de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.


IANUARIE
Temperatura aerului va avea in general valori apropiate de mediile climatologice in centrul, nordul si local vestul tarii, iar in rest valorile de temperatura pot fi peste norme. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general apropiate de mediile multianuale in estul, sud-estul si sudul tarii, iar in restul regiunilor vor avea o tendinta de excedent.
 
FEBRUARIE
Temperatura medie lunara a aerului se va situa in general in limite apropiate de mediile climatologice, exceptand sud-estul, sudul si local vestul tarii, unde valorile termice vor fi mai ridicate decat cele normale. Cantitatile lunare deprecipitatii vor prezenta in general o tendinta spre excedent, exceptand estul, sud-estul si local sudul tarii, unde acestea vor fi apropiate de mediile multianuale.

ianuarie februarie anglia precipitatii fenomenele ianuarie temperatura
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 23 queries | Mysql time :0.035495 (s)