News Flash:

Prognoza meteo pentru miercuri si joi

15 Martie 2016
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Valorile termice vor fi mai coborate decat cele normale pentru a doua decada a lunii martie, indeosebi in sudul si estul teritoriului, iar minimele nocturne vor fi negative in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM.
Se va semnala bruma, local dimineata si pe arii relativ extinse noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei in sud, sud-vest si est, unde trecator si pe spatii restranse, vor cadea precipitatii slabe, ninsori la munte si predominant ploi in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, in prima parte a intervalului, in sudul si sud-vestul tarii, precum si pe crestele montane.
Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 13 grade, cu cele mai ridicate valori in Dealurile de Vest, iar cele minime vor avea valori de la -9 grade in estul Transilvaniei, pana in jur de 2 grade, cu totul izolat, in dealurile Crisanei. 

LA BUCURESTI:
Vremea va fi in continuare mai rece decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul zilei. Vantul va sufla, in general, moderat in prima parte a intervalului si slab, noaptea. Spre dimineata, indeosebi in zona preoraseneasca, se va produce bruma. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -2 grade.
JOI
IN TARA
Vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile termice, in crestere, fata de cele din ziua precedenta, in sudul si estul tarii, vor deveni apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a teritoriului. Totusi, pe fondul minimelor negative, se va mai semnala bruma, dimineata si noaptea, pe arii extinse in centru si local in rest.
Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice si de nord-est. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta, in estul teritoriului si izolat in sud. Temperaturile maxime se vor incadra intre 7 si 14 grade, iar cele minime vor avea valori de la -6...-7 grade in estul Transilvaniei, pana la 3...4 grade pe litoral. Izolat va fi ceata.

valorile termice temperaturile transilvaniei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006893 (s)