News Flash:

Prognoza meteo pentru miercuri si joi

27 Ianuarie 2015
1527 Vizualizari | 0 Comentarii
Miercuri, cerul va fi mai mult noros. Mai ales ziua, vor fi precipitatii slabe, mixte local in sudul si sud-estul tarii, unde vor fi conditii de polei si predominat ninsori, izolat, in restul teritoriului, informaza Administratia Nationala de Meteorologie.
In zonele joase de relif se va semnala ceata, pe arii restranse dimineata si local noaptea, cu precadere in Moldova. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral, iar in a doua parte a intervalului in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 6 grade, iar cele minime se vor situa intre -7 si 2 grade.
LA BUCURESTI:
Miercuri, cerul va ramane innorat, iar in cursul zilei si la inceputul noptii, trecator vor fi precipitatii slabe, mai ales sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade, iar cea minima de -1...0 grade.
IN TARA:
Joi, valorile termice vor fi in crestere usoara in majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros si izolat va ninge slab la munte, iar in a doua parte a intervalului vor fi posibile precipitatii mixte si in partea de vest si nord-vest. In zonele joase, mai ales din sud si est, indeosebi dimineata si noaptea, va fi nebulozitate joasa si local se va semnala ceata, iar pe arii restranse vor fi burnite, ploi slabe sau fulguieli si conditii de polei. Vantul va avea intensificari temporare in vestul si estul tarii, dar mai ales in zona montana, iar pe crestele inalte in a doua parte a intervalului va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 8 grade, iar cele minime se vor situa intre -5 si 4 grade, mai scazute in depresiuni, spre -8 grade in estul Transilvaniei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005451 (s)