News Flash:

Prognoza meteo pentru marti si miercuri in intreaga tara

1 Septembrie 2015
1202 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea 1
Marti, vremea se va mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza in zonele de campie si de podis, unde idicele temperatura-umezeala (ITU) va atinge si va depasi usor pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului, al Moldovei, in Dobrogea, dar si la munte, la altitudini mari.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 31 si 38 de grade, mai coborate pe litoral pana la 27 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 8 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 25 de grade in Dealurile de Vest.
LA BUCURESTI:
Vremea se va mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza, cand si indicele temperatura-umezeala (ITU) va depasi usor pragul critic de 80 de unitati. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 35...36 de grade, iar cea minima de 16...18 grade.
IN TARA:
Miercuri, vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara dupa-amiaza in zonele de campie si de podis, unde disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari seara si noaptea in regiunile vestice si nordice, unde izolat vor fi averse si descarcarcari electrice. Spre dimineata, in Dobrogea si Baragan, se va forma nebulozitate joasa stratiforma si izolat ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 31 si 38 de grade, mai coborate pe litoral pana la 27 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 8 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 24 de grade in Dealurile de Vest. MEDIAFX.RO
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004584 (s)