News Flash:

Prognoza meteo pentru marti si miercuri in intreaga tara

9 Martie 2015
1317 Vizualizari | 0 Comentarii
Marti, in sud si sud-est regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru aceasta perioada, in timp ce in restul teritoriului vremea va fi calda. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 4 grade in Oltenia si 15 grade in Maramures.
Cerul va avea innorari temporare, exceptand in prima jumatate a zilei partea de nord-vest a tarii unde va fi variabil. Se vor semnala precipitatii slabe cantitativ, indeosebi ploi, pe arii restranse in Oltenia si izolat in rest, iar in Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali local vor cadea precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in sud-est si la munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -5 si 4 grade, mai scazute in depresiunile intramontane spre -9 grade. In zonele joase de relief, dimineata si noaptea, cu totul izolat va fi ceata.
BUCURESTI
Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros si trecator, in cursul zilei, este posibil sa ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 7...8 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 1 grad.
MIERCURI
In majoritatea regiunilor vremea va fi usor mai calda decat ar fi normal pentru aceasta data, maximele termice urmand a se incadra intre 6 si 13 grade, iar cele minime intre -2 si 4 grade. Cerul va avea innorari, mai accentuate seara si noaptea si vor cadea precipitatii slabe, mixte, la munte si sub forma de ploaie, local in est, nord si centru si pe arii restranse in restul teritoriului. In a doua partea a noptii, lapovite si fulguieli se vor semnala si in partea de est a Transilvaniei, iar in Carpatii Orientali vor predomina ninsorile si se va depune strat nou de zapada. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Dimineata, in zonele joase de relief, izolat va fi ceata.

regimul termic valori normale maramures innorari temporare bucuresti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004589 (s)