News Flash:

PROGNOZA METEO pentru luni si marti

20 Septembrie 2015
1074 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea
Luni, cerul va avea innorari si va ploua in zonele de munte, in Transilvania, Oltenia si in nordul Moldovei, iar in prima parte a zilei, pe spatii restranse, in Banat, Crisana si in Maramures. Vor fi si averse, posibil insotite de descarcari electrice, iar izolat cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp.
In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile vor fi posibile izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare in majoritatea zonelor. Temperatura aerului, in scadere indeosebi in centru si in nord-est, va avea maxime cuprinse intre 17 si 29 de grade si minime intre 8 si 18 grade, usor mai mari pe litoral. Dimineata vor mai fi conditii de ceata in sud-estul tarii.
LA BUCURESTI:
Vremea se va mentine usor mai calda decat in mod obisnuit in aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 26...27 de grade, iar cea minima de 13...15 grade.
IN TARA:
Vremea va fi in general frumoasa, dar si usor mai calda decat  in mod obisnuit pentru aceasta data in sud-estul tarii, in timp ce in restul teritoriului, valorile termice, in usoara crestere, se vor incadra in general in limitele normale ale perioadei. Astfel, maximele termice vor fi cuprinse intre 20 si 28 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales in cursul zilei in zonele de munte si in sud-vest, unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sudul Banatului, iar ziua si in Dobrogea si in Baragan. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 9 si 20 grade, mai scazute in depresiuni. In zonele joase, mai ales noaptea, vor fi conditii de ceata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005362 (s)