News Flash:

Prognoza meteo pentru luni, marti si miercuri

27 Februarie 2017
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Vremea se va incalzi treptat in perioada urmatoare, ajungand la valori de 19 grade in sud-estul Munteniei si in Banat, arata meteorologii.
 

Luni, valorile termice vor creste, iar vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si ceata, dimineata, izolat, iar noaptea local. In a doua parte a intervalului, pe arii restranse, in regiunile nord-vestice, va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 8 grade in nordul litoralului si 18 grade in sudul Banatului si in vestul Olteniei, iar cele minime intre -5 grade in estul Transilvaniei si 9 grade in sudul Banatului.


In Bucurestiluni, vremea va fi mai calda decat in mod normal la sfarsit de februarie. Cerul va fi variabil, cu innorari si ceata dimineata, dar mai ales noaptea. Vantul va sufla cel mult moderat. Temperatura maxima va fi de 12...14 grade, iar cea minima de 1...3 grade.


Marti, vremea va fi mult mai calda decat in mod obisnuit la sfarsitul lunii februarie. In sudul, estul si centrul tarii cerul va fi variabil, local, cu innorari si ceata mai ales dimineata si noaptea. In restul teritoriului la inceputul intervalului izolat va fi ceata, iar spre sfarsitul acestuia vor fi conditii de ploaie slaba. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 10 grade pe litoral si 19 grade in Banat, iar cele minime intre -1 si 9 grade. Vantul va sufla scu intensificari la munte si local in vestul si nord-estul tarii.


In Bucurestimarti, vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta data, cu o temperatura maxima de 16...17 grade si o minima de 3...5 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari si ceata in prima parte a zilei si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat.


Miercuri, aria de nebulozitate si ploi, care vor fi si sub forma de aversa, se va extinde treptat dinspre vest si va cuprinde majoritatea regiunilor. In zona montana precipitatiile vor fi mixte, pe parcursul zilei si predominant ninsori noaptea. Izolat se vor acumula cantitati de apa mai insemnate. Vantul va avea intensificari la munte, dar local si in restul teritoriului. Temperaturile maxime, in scadere fata de ziua precedenta in vest, nord-vest si centru, se vor incadra intre 7 grade in dealurile de vest si 19 grade in sud-estul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre -2 si 6 grade, mai coborate in depresiuni.


In Bucurestimiercuri, vremea va fi in continuare mult mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Temperatura maxima va fi de 16...18 grade, iar cea minima de 4...5 grade. Cerul va fi variabil in prima parte a zilei, apoi se va innora treptat, iar seara si noaptea va ploua. Vantul va sufla slab si moderat.

luni bucuresti luni marti marti miercuri miercuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006357 (s)