News Flash:

Prognoza meteo pentru joi si vineri

17 August 2016
1188 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea 1
Vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate in Oltenia, Muntenia, Transilvania si Moldova, precum si in zona montana, unde, local, vor fi averse si descarcari electrice, informeaza ANM.
JOI 
IN TARA
Vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari temporar accentuate in Oltenia, Muntenia, Transilvania si Moldova, precum si in zona montana, unde, local, vor fi averse si descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala izolat. Punctiform vor fi caderi de grindina si se vor cumula cantitati de apa de peste 20...25 l/mp.
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22...23 de grade in nordul tarii si in depresiuni si 32 de grade in sud-estul Munteniei si in Dobrogea continentala, iar cele minime se vor situa intre 10 si 22 de grade.
LA BUCURESTI:
Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate mai ales dupa-amiaza si noaptea si se vor semnala ploi de scurta durata, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 17...19 grade.
VINERI
IN TARA 
In sud-estul si nord-vestul tarii, vremea va fi predominant frumoasa, cerul va fi variabil si doar izolat vor fi ploi de scurta durata. In restul teritoriului, mai ales in cursul zilei, vor fi innorari temporar accentuate si, local, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor fi caderi de grindina si cantitati de apa mai insemnate.
Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 de grade in depresiuni si 32 de grade in sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse intre 11 grade in depresiuni si 23 de grade in nordul litoralului.

vineri in tara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006328 (s)