News Flash:

Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii. Cat va ninge luni si marti

16 Februarie 2015
1272 Vizualizari | 0 Comentarii
Meteorologii aduc vesti rele! Desi ne-am cam dori sa vina primavara, iarna nu se lasa. Potrivit datelor furnizate de Administratia Nationale de Meteorologie,vremea se va raci in urmatoarea perioada

Luni, in estul si in sudul tarii, cerul va fi mai mult noros, pe arii restranse va fulgui si izolat se vor semnala burnite sau ploi slabe, iar in zonele joase de relief, mai ales in orele diminetii, local va fi ceata. Seara si noaptea, cerul se va degaja treptat in regiunile extracarpatice.

Exceptie vor face vestul si nordul Olteniei, Carpatii Orientali si zona litoralului, unde innorarile vor persista si vor mai fi conditii de precipitatii. Vremea va deveni rece, local geroasa in regiunile nordice, nord-estice si centrale. Vantul va avea intensificari temporare in est, sud si la munte si numai izolat in rest, cu viteze mai mari in sudul Banatului, unde rafalele vor depasi 50...60 km/h.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 grade in Moldova si in depresiunile Carpatilor Orientali si 9...10 grade in Banat si in Crisana.

In Bucuresti, luni cerul va fi innorat, vor fi conditii ca trecator sa burniteze sau sa fulguiasca, dar noaptea se va degaja treptat. Vantul va avea unele intensificari. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade.

Marti, vremea va fi rece in cea mai mare parte a tarii, geroasa dimineata si noaptea in centru, nord si nord-est si izolat in rest. Cerul va avea unele innorari dimineata, in zona litoralului si in Oltenia, unde vor mai fi conditii de precipitatii. Vantul va avea intensificari in cursul zilei in regiunile sudice, estice si la munte si pe arii restranse in rest, cu viteze mai mari in sudul Banatului, iar noaptea va slabi treptat in intensitate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 4 grade. Indeosebi spre sfarsitul intervalului, in zonele joase, izolat se va semnala ceata.

In Bucuresti, vremea va fi predominant rece. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va avea unele intensificari ziua. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 1 grad, iar cea minima va fi de -9...-7 grade. 

urmatoarea perioada temperaturile maxime
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005586 (s)