News Flash:

Prognoza meteo pentru astazi, in toata tara

5 Iunie 2015
1266 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea 1
Valorile termice vor marca o scadere fata de ieri, iar gradul de instabilitate atmosferica va fi in diminuare. Vor fi innorari temporar accentuate si se vor semnala averse ce pot avea si caracter torential si descarcari electrice, local in Oltenia, sudul Banatului, Dobrogea si pe arii mai restranse in Muntenia.

Izolat cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp si vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploi de scurta durata vor mai fi posibile, pe arii restranse, cu precadere in zonele de munte. Vantul va avea intensificari temporare in regiunile estice si sud-estice, dar de scurta durata si in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 30 de grade.

In Capitala, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada, desi temperatura va fi mai scazuta decat astazi. 17-18 grade dimineata si in jurul valorii de 28 de grade la amiaza. La inceputul zilei vor mai fi conditii pentru averse si posibil descarcari electrice. Vantul va sufla in general moderat.

La munte, vremea se racoreste. La amiaza vor fi : 21 de grade la Stina de Vale, 19 la Paltinis si Predeal, 17 la Sinaia 1500, 16 la Semenic si 13 [pe Vf. Toaca. Gradul de instabilitate atmosferica va fi in diminuare. Local se vor mai semnala averse ce pot avea si caracter torential si descarcari electrice in Muntii Banatului si in grupele vestice ale Carpatilor Meridionali.

In weekend, vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi. In dupa amiaza zilei de sambata, mai sunt posibile dupa-amiaza, ploi de scurta durata, izolat in Muntii Banatului si in grupele vestice ale Carpatilor Meridionali. Dar duminica cerul va fi mai mult senin.

La mare, vremea va fi calda si usor instabila ziua. Cerul va avea innorari trecatoare si vor fi averse slabe si descarcari electrice. Vantul va avea intensificari temporare, cu viteze care vor depasi la rafalã 55 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 26 de grade.

Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 19 si 21 grade. La mare in weekend, vreme va fi predominant frumoasa. Maximele vor fi cuprinse intre 23 si 26 de grade, iar cele minime intre 16 si 19 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 19 si 21 grade.

temperaturile capitala munte weekend mare temperatura
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006260 (s)