News Flash:

PROGNOZA METEO pentru acest week-end

31 Martie 2017
969 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda 3
Vremea va fi in general frumoasa. In cursul zilei cerul va fi variabil, cu innorari in sud-vestul tarii, unde numai izolat va ploua slab, informeaza ANM.
 

Vineri, noaptea cerul va deveni mai mult senin, dar local se va semnala bruma. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate in prima parte a zilei in est, in sud si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 9 si 19 grade, iar cele minime se vor situa intre -4 si 7 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, vor fi conditii de ceata.

Sambata, vremea va fi frumoasa si va deveni calda in toate regiunile. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 12 si 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 grade in depresiuni si 11 grade in Dealurile de Vest. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-vest. Izolat, in estul si in sud-estul Transilvaniei, se va produce bruma. Dimineata si noaptea in zonele joase de relief vor fi conditii de ceata. La munte vremea va fi frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat.


Duminica, Regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori, in general, mai ridicate decat cele climatologic specifice inceputului de aprilie. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat cu usoare intensificari, in prima parte a intervalului, in zona Moldovei. Temperaturile maxime se vor incadra intre 11 si 22 de grade, cele mai coborate valori urmand a se inregistra pe litoral, iar minimele intre -2 si 7 grade, mai ridicate in Dealurile de Vest, pana la 9...10 grade. Cu totul izolat in Transilvania se va semnala bruma, iar in zonele joase de relief, in special din est si sud-est, pe arii restranse, va fi ceata in orele diminetii.

vremea cerul vremea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1914 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004989 (s)