News Flash:

Prognoza meteo pentru acest week-end

12 Februarie 2016
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme racoare 1
Meteorologii au emis vineri o informare de vant puternic de peste 80 de kilometri la ora la munte si precipitatii in toate regiunile tarii, incepand de sambata dimineata pana duminica.
Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), incepand de sambata de la ora opt dimineata pana duminica la ora 14, va intra in vigoare o informare meteorologica de vant puternic si precipitatii moderate cantitativ.
Conform meteorologilor, in intervalul mentionat va ploua temporar in toate regiunile, iar la munte vor fi si ninsori. Izolat, cantitatile de precipitatii vor depasi 15 litri pe metru patrat, chiar si 20 de litri pe metru patrat in anumite zone.
La munte, in special in zona inalta, vantul va sufla tare, cu peste 80 kilometri al ora si local va viscoli ninsoarea sau va spulbera zapada, se mai spune in prognoza ANM.
Potrivit meteorologilor, in acest interval vor fi intensificari ale vantului pe arii restranse si in celelalte regiuni, cu precadere in sudul Banatului, unde trecator se pot depasi viteze de 60-65 km/h.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005272 (s)