News Flash:

Prognoza meteo pentru acest week-end

30 Ianuarie 2015
1280 Vizualizari | 0 Comentarii
Sambata, vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru aceasta data, desi valorile termice vor marca o scadere fata de ziua precedenta in regiunile intracarpatice. In cursul zilei, cerul va avea innorari si vor cadea precipitatii mai ales sub forma de ninsoare la munte, mixte local in nord-vest si centru, iar in Dobrogea si jumatatea estica a Munteniei si cu totul izolat in rest va ploua. Noaptea, nebulozitatea va fi accentuata in jumatatea de sud a tarii, unde vor fi precipitatii mai ales sub forma de ploaie si izolat cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp.
IN TARA
La munte va mai ninge, cu precadere in Muntii Banatului, Carpatii Meridionali si in Carpatii de Curbura. Vantul va avea intensificari in zonele de munte si in sud-estul teritoriului, iar in timpul zilei, temporar si in celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2...3 grade in Maramures si in estul Transilvaniei si 13...14 grade in Lunca Dunarii si in Dobrogea, iar cele minime se vor incadra intre -4 si 4 grade, mai scazute in depresiuni dar si mai ridicate in Dobrogea.
Duminica, vremea va fi in general inchisa, iar valorile termice vor scadea fata de ziua precedenta cu precadere in sudul si in estul tarii. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 grad in estul Transilvaniei si 10 grade in sudul Dobrogei, iar cele minime, intre -5 grade in depresiuni si 4 grade pe litoral. Temporar se vor semnala precipitatii in toate regiunile, predominant sub forma de ploaie in cele sudice si mixte in restul teritoriului, iar la munte va mai ninge. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de polei. Indeosebi in cursul zilei, vantul va prezenta intensificari in Dobrogea, Muntenia, Moldova si pe crestele montane.
IN BUCURESTI
Sambata, vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru sfarsitul lunii ianuarie. Cerul va avea innorari mai ales in primele ore ale zilei si in cursul noptii, cand temporar va ploua. Vantul va sufla moderat, dar va avea si intensificari. Temperatura maxima va fi de 12...13 grade, iar cea minima, in jur de 3 grade.
LA MUNTE
Sambata, in cursul zilei, cerul va avea innorari si pe arii relativ extinse vor cadea precipitatii mai ales sub forma de ninsoare. Noaptea, va ninge in Muntii Banatului, in Carpatii Meridionali si in Carpatii de Curbura, unde izolat, cantitatile de apa vor putea depasi 10 l/mp. Vantul va avea intensificari, cu viteze mai mari pe creste. Valorile termice vor marca o scadere fata de cele din ziua precedenta.
Duminica, vremea va fi inchisa si temporar va ninge in toata zona montana. Vantul va prezenta intensificari pe creste. Valorile termice  vor continua sa scada usor in masivele sudice, iar in rest nu vor avea variatii semnificative.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1104 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004758 (s)