News Flash:

Prognoza meteo pana la Craciun! Iata cand va veni iarna cu adevarat

1 Octombrie 2015
1541 Vizualizari | 0 Comentarii
ninsoare aprilie
OCTOMBRIE
Temperaturile medii lunare vor inregistra valori peste norme in sud-est si local in sudul si vestul tarii, iar in rest valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice (9,6 grade Celsius).
Cantitatile lunare de precipitatii vor avea o tendinta de excedent in cea mai mare parte a tarii.
NOIEMBRIE
Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale (3,8 grade Celsius), exceptand sud-estul si local sudul si vestul tarii, unde acestea se pot situa peste norme.
Cantitatile lunare de precipitatii se vor situa in limite apropiate de mediile climatologice (41,5 l/mp) in majoritatea regiunilor, exceptand centrul si local nordul si estul tarii, unde vor fi posibile cantitati medii peste norme.
DECEMBRIE
Valorile termice vor fi in general apropiate de mediile multianuale, iar in sud-estul si local in sudul si vestul tarii vor fi posibile temperaturi medii lunare mai ridicate decat in mod obisnuit (-0,8 grade Celsius).
Cantitatile lunare de precipitatii se vor situa in limitele climatologice in majoritatea zonelor, local in centrul tarii fiind posibile valori peste medii (44.8 l/mp), iar in sud sub norme.
Sursa: Mediafax

octombrie temperaturil noiembrie decembrie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006322 (s)