News Flash:

PROGNOZA METEO pana duminica

25 August 2016
1029 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme frumoasa
Vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil, mai mult senin in jumatatea de nord, informeaza ANM.
VINERI
IN TARA
Unele innorari si averse vor fi posibile, izolat, in extremitatea de sud-vest, iar seara si noaptea pe litoral. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare, in cursul zilei, in sud-estul tarii si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 30 de grade, iar cele minime intre 4...6 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 19...20 de grade pe litoral.
LA BUCURESTI:
Vremea se va mentine frumoasa, cu cer mai mult senin si vant moderat. Temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima va fi de 15...16 grade, din nou mai scazuta in zona preoraseneasca.
LA MUNTE
Vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil, mai mult senin noaptea. Unele innorari si averse vor fi posibile, izolat, in Muntii Banatului si vestul Carpatilor Meridionali. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare, in cursul zilei, in zona inalta. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din ziua precedenta.
LA MARE
Vremea va fi normala termic. Cerul va fi variabil, cu unele innorari seara si noaptea, cand trecator vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 26 de grade, iar cele minime intre 18 si 20 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 25 de grade.
SAMBATA
Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, exceptand partea de sud-est a tarii, unde cu precadere spre seara si in cursul noptii, va avea innorari si va ploua, local in Dobrogea, in special in zona de litoral si in delta si izolat in sudul Moldovei si in Baragan. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare, in a doua parte a zilei, in Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 31 de grade, iar cele minime se vor situa intre 6...7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 20...22 de grade pe litoral.
LA MUNTE
Vremea se va mentine predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat. Valorile termice nu vor avea variatii semnificative fata de ziua precedenta.
LA MARE
Vremea se mentine normala termic. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare dupa-amiaza si in prima parte a noptii, cand, vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 27 de grade, iar cele minime intre 19 si 22 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 24 si 25 de grade.
DUMINICA
LA MUNTE
Vremea va fi, in continuare, predominant frumoasa si se va incalzi usor. Cerul va fi mai variabil, mai mult senin dimineata si noaptea, iar vantul va sufla slab pana la moderat.
LA MARE
Vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla in general slab si moderat, cu intensificari trecatoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 28 de grade, iar cele minime intre 20 si 23 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 24 si 25 de grade.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1430 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006683 (s)