News Flash:

PROGNOZA METEO la sfarsit de saptamana

29 Octombrie 2016
1235 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme
La sfarsit de saptamana, cerul va avea innorari in vestul, nordul si centrul tarii, unde pe arii restranse va ploua slab. In celelalte regiuni, cerul va fi variabil peste zi si temporar noros noaptea, cand numai izolat si trecator se vor semnala ploi. In Bucuresti, vremea se va incalzi in weekend, astfel ca temperaturile se vor apropia de cele normale pentru sfarsitul lunii octombrie, adica maximele vor fi in jur de 14 grade.

SAMBATA, cerul va avea innorari in vest, in nord si in centru, unde pe arii restranse va ploua slab. In celelalte regiuni, cerul va fi variabil peste zi si temporar noros noaptea, cand numai izolat si trecator se vor semnala ploi. La munte, mai ales in zona Carpatilor Meridionali si Orientali, temporar vor fi precipitatii predominant sub forma de ninsoare si vantul va avea intensificari cu rafale de peste 60...80 km/h, viscolind si spulberand ninsoarea. Intensificari temporare ale vantului vor fi si in restul teritoriului, unde rafalele vor atinge 50...60 km/h.Temperaturile maxime vor creste mai ales in sud si in sud-est si se vor incadra intre 6 grade in estul Transilvanieie si 16 grade in sud-vestul Olteniei.

IN BUCURESTI. Vremea se va incalzi, astfel ca temperaturile se vor apropia de cele normale pentru sfarsitul lunii octombrie, adica maximele vor fi in jur de 14 grade . Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general moderat.

DUMINICA, cerul va fi temporar noros si vor cadea precipitatii in mai multe zone. Acestea vor fi mai ales sub forma de ninsoare, pe arii relativ extinse in zona montana, predominant ploi si lapovita in Maramures si pe arii restranse in Transilvania si Moldova si numai ploi, izolat, in celelalte regiuni. Vantul va avea intensificari temporare in cea mai mare parte a tarii, cu rafale de 50...60 km/h, iar in zona Carpatilor Meridionali si Orientali, rafalele vor depasi 60...80 km/h, viscolind si spulberand ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 grade in estul Transilvaniei si cel mult 14 grade in sudul Munteniei.

IN BUCURESTI. Temperaturile vor fi apropiate de mediile multianuale, astfel incat meteorologii prognozeaza dupa-amiaza in jur de 13 grade. Cerul va avea innorari, iar conditiile de ploaie vor fi reduse iar vantul sufla cel mult moderat.

LUNI, vremea se va raci, astfel incat maximele vor fi doar intre 4 grade in estul Transilvaniei, poate si prin nordul Moldovei si 14 grade in sudul extrem, in Lunca Dunarii. Cerul va avea innorari si vor fi precipitatii slabe, local in jumatatea nordica si mia putine in rest. La munte vor fi ninsori, precipitatii mixte in Maramures, in Transilvania si in Moldova si predominant ploi in restul teritoriului. Dimineata vor fi conditii de bruma. Vantul va avea intensificari temporare mai ales in nord, in nord-est si centru, unde rafalele vor atinge 50...60 km/h, iar in zona Carpatilor Meridionali si Orientali, rafalele vor depasi 60...80 km/h, viscolind si spulberand ninsoarea.

IN BUCURESTI. Cerul va avea innorari temporare, iar seara si noaptea trecator sunt posibile precipitatii slabe. Vantul va sufla moderat, iar temperatura maxima va fi 11...13 grade. 

innorari sambata in bucuresti duminica luni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1351 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010152 (s)