News Flash:

Profesori timisoreni, prinsi copiind la titularizare. Au fost exclusi din examen!

16 Iulie 2015
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
copiere
Daca pana acum au fost in focul examenelor elevii, a venit si randul dascalilor. La examenul de titularizare acestia au demonstrat ca nu doar elevii sunt cei care copiaza, ci si cei care ar trebui sa le dea lectii celor mici. 
Au invatat de la elevi sau nu, cert este ca la examenul de titularizare desfasurat miercuri, in judetul Timis, doi profesori au fost prinsi… copiind. Acestia au fost eliminati din sala si, spre deosebire de elevi, vor putea participa la urmatorul examen de titularizare. Elevii prinsi copiind, spre exemplu la BAC, sunt eliminati din examen si nu pot participa la urmatoarele sesiuni ale examenului national.
Miercuri, 993 de profesori s-au inscris la examenul de titularizare, dar s-au prezentat doar 813 in salile de examen. Examenul s-a dat in trei centre din Timisoara – la Liceul Tehnologic Alimentar, Colegiul Tehnic “Emanuil Ungureanu” si Colegiul Tehnic “Henri Coanda”. Cei mai multi candidati s-au inscris pentru ocuparea posturilor de educatori, respectiv invatatori.
Doi dascali au fost eliminati din examenul de titularizare in Timis pentru ca au fost prinsi copiind. Numarul absentilor a fost de 108. Pentru cele 2.125 de posturi si fractiuni de posturi si alte 108 posturi titularizabile au fost admisi la proba scrisa 921 de candidati, dar s-au prezentat la examen 813, scrie tion.ro.
Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului. Pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 5 la aceste probe. Rezultatele la examenul de titularizare vor fi afisate in 20 iulie.

examenelor elevii dascalilor judetul timis bac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007412 (s)