News Flash:

Profesor de la Universitatea de Vest Timisoara, secretar de stat in Ministerul Educatiei

4 Septembrie 2016
439 Vizualizari | 0 Comentarii
UVT
Un profesor de la Universitatea de Vest Timisoara (UVT) a devenit secretar de stat in Ministerul Educatiei. Nicoleta – Claudia Moldovan, cadru didactic al UVT, a fost numita secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei, prin decizia premierului Dacian Ciolos, la propunerea ministrului de resort, Mircea Dumitru.
Nicoleta – Claudia Moldovan va avea in portofoliu asigurarea si evaluarea calitatii atat in invatamantul superior, cat si in cel preuniversitar. Decizia de numire a fost publicata in Monitorul Oficial, Nicoleta Moldovan ocupand functia cu data de 1 septembrie.
„Marturisesc ca acceptarea acestei onorante functii, de secretar de stat in Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, este pentru mine o provocare si, in egala masura, o mare responsabilitate. Am acceptat aceasta propunere din dorinta de a fructifica in cadrul ministerului, alaturi de alti profesionisti, experienta acumulata in domeniul asigurarii si evaluarii calitatii in invatamant. Consider ca activitatea manageriala desfasurata la nivel departamental in cadrul UVT, precum si cea realizata in calitate de expert evaluator ARACIS, ma aduc acum in postura de a contribui la dezvoltarea unei culturi institutionale a calitatii entitatilor furnizoare de educatie, care sa confere un grad de incredere ridicat procesului educational, de natura sa satisfaca standardele impuse de piata muncii”, a declarat prof. univ. dr. Nicoleta – Claudia Moldovan, potrivit tion.ro.
Nicoleta Moldovan este cel de-al doilea cadru didactic din UVT care ocupa o functie de secretar de stat. Florin Aurel Motiu, profesor universitar la UVT, Facultatea de Drept, ocupa, de asemenea, functia de secretar de stat, in Ministerul Justitiei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1371 (s) | 34 queries | Mysql time :0.041951 (s)