News Flash:

Produsele Victory Endurance sprijină performanța

30 Decembrie 2019
3236 Vizualizari | 0 Comentarii

Ești hotărât să faci performanță în sport, ești pasionat de bodybuilding sau pur și simplu ești un om activ și ai nevoie de suplimente care să-ți susțină stilul de viață trepidant? Produsele disponibile în magazinul online Fit4Pro au fost create special pentru tine.

Descoperă în cadrul magazinului nostru de suplimente și accesorii pentru sportivi produsele din gama Victory Endurance.

Joe Weider Victory Endurance este o linie de suplimente nuritive special concepute pentru sportivii de performanță. Alergătorii, bicicliștii, fotbaliștii, handbaliștii, cei care practică bodybuilding-ul, cu toții au nevoie de produse care să-i ajute să atingă maximum de performanță. Obiectivul liniei Victory Endurance este de a ajuta fiecare sportiv să-și valorifice la maxim potențialul și să își îndeplinească obiectivele specifice de antrenament.

Cyclo Energy Pro are la bază ingredientul Cluster Dextrin®, o dextrină ciclică puternic ramificată. Este ideal pentru antrenamente de lungă durată pentru rata excelentă de asimilare. Dextrin® Cluster este extrem de ușor de digerat, de aceea este una dintre cele mai bune surse de energie, care nu provoacă disconfort digestiv.

Amylo Carbo este un produs revoluționar  ce combină 3 surse de amylopectin: amidon din porumb, tapioca si cartof. AmyloCarbo furnizeaza energie ultra rapid, fără adauos de zaharuri sau grăsimi. Este foarte ușor de digerat și este îmbogățit cu vitamina C și magneziu pentru un plus de energie.

STORM PRE-TRAINING este noua formulă marca Victory Endurance pentru antrenamentul de rezistență , conceput perfect pentru a spori performanța atât în formare cât și în competiție. Suplimentul combină ingredientele cheie pentru etapa de formare, cum ar fi izomaltuloza și cafeina; conține ingrediente de ultimă generație, cum ar fi Amaranthus, o sursă dovedită de nitrat ridicat și Ashwagandha, o plantă tradițională din India utilizată pentru combaterea stresului. 

Echipa de cercetare și dezvoltare Weider a dezvoltat această linie de suplimente sportive, combinând nutrienți și formule specifice care au ca scop final îmbunătățirea performanțelor sportivilor și recuperarea lor rapidă.  Weider a dezvoltat suplimente pentru sportivi încă din 1936, expertiza lor în conceperea de formule specifice, combinarea ingredientelor și utilizarea constantă a celor mai bune materii prime fiind cunoscută la nivel mondial.
 

Galerie Foto

sup1.png
amylo carbo storm pre-training
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006553 (s)