News Flash:

Procurorul Stefan Crisu, in arest la domiciliu

26 Mai 2015
1220 Vizualizari | 0 Comentarii
Stefan Crisu
Curtea de Apel Bucuresti a decis ca procurorul Stefan Crisu sa fie cercetat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat ca a primit 2.000 de euro si un telefon de 1.000 de euro pentru a interveni la magistrati de la DIICOT sa restituie unei persoane o masina de lux ridicata la perchezitii.
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) l-au retinut pe Stefan Crisu, de la Parchetul Tribunalului Bucuresti, si au cerut instantei arestarea preventiva a magistratului, pe o perioada de 30 de zile.
Judecatorul de drepturi si libertati de la Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea procurorilor de arestare preventiva a lui Crisu, stabilind ca acesta sa fie cercetat in arest la domiciliu.
Decizia poate fi contestata la instanta suprema atat de catre Stefan Crisu, cat si de procurori. Stefan Crisu va sta in arest la domiciliu pana la judecarea contestatiei de la instanta suprema, care va decide definitiv daca procurorul va ramane cu aceeasi masura preventiva, va fi arestat preventiv sau cercetat sub control judiciar.
Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, la cererea procurorilor DNA, a incuviintat, luni, luarea masurii arestului la domiciliu sau a arestarii preventive fata de magistratul Stefan Crisu, urmarit penal pentru trafic de influenta.

stefan crisu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005559 (s)