News Flash:

Procurorii timisoreni au protestat din nou. Continua cu suspendarea activitatii si poarta banderole albe

12 Martie 2019
902 Vizualizari | 0 Comentarii
protest

Procurorii timisoreni de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara au decis sa continue suspendarea activitatii, dar si sa poarte banderole albe. Magistratii au iesit din nou in fata institutiei pentru a protesta fata de modificarile aduse legilor justitiei prin OUG 7.

Decizia a fost luata de procurorii timisoreni de Adunarea Generala a Procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara.

In cadrul acesteia, magistratii, “prin hotararea nr. 6/11.03.2019, colectivul de procurori, cu majoritate de voturi, au hotarat continuarea protestului magistratilor, adoptat prin hotararea Adunarii Generale a procurorilor nr. 3/25.02.2019, determinat de modificarile legislative intervenite prin OUG 7/2019, respectiv: continuarea suspendarii activitatii parchetului cu exceptia situatiilor cu caracter urgent, purtarea de banderole albe in timpul programului de lucru si manifestarea publica prin iesirea in fata institutiei, concomitent cu actiunile publice ale celorlalte instante si parchete, la orele si datele stabilite”, transmit reprezentantii procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara.

Magistratii timisoreni au protestat din nou, luni la ora 16, in fata institutiei.


procurorii judecatoria
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004693 (s)