News Flash:

Procurorii fac lumina in cazul omului de afaceri Puiu Cenda

6 Iulie 2015
2417 Vizualizari | 0 Comentarii
Intreaga avere a lui Puiu Cenda a ajuns pe maini straine, dupa multe combinatii suspecte si ilegale. Procurorii au dispus acum inceperea urmaririi penale fata de Gabriela Ghinea, femeia pe care Puiu Cenda o acuza ca l-ar fi lasat lefter.

Dupa ce a muncit o viata intreaga a ramas fara bunuri in urma unor smenuri operate in acte de consiliera sa juridica, ajutata de mai multi complici. Acesta a batut la usa tuturor institutiilor statului, iar acum pe rolul instantelor de judecata se afla si 2 procese in acest sens. Barbatul tepuit vrea sa-si recupereze vila, un apartament, un teren de circa 10 hectare si brutaria societatii sale. Intre timp insa s-au sesizat si organele statului, pentru ca intregul context in care s-au petrecut aceste lucruri este extrem de complicat si are iz penal.

Prin urmare, procurorii au retinut-o pe Gabriela Ghinea pentru 24 de ore, iar acum o acuza ca in perioada august 2014-martie 2015 suspecta, in calitate de consilier juridic al unei societati comerciale, si suspectul Viorel Pruiu l-au determinat pe Vasile Cenda, administratorul firmei, sa semneze mai multe inscrisuri in alb sub pretextul ca sunt necesare solutionarii unor litigii si prin intermediul unor persoane interpuse a intrat in posesia tuturor bunurilor mobile si imobile ale societatii comerciale la care era angajata, prejudiciul estimat ridicandu-se la 100.000 euro, potrivit expressdebanat.ro.

Asadar, la inceputul lunii iulie, impotriva mediatoarei a fost luata masura retinerii pe timp de 24 de ore. Aceeasi masura s-a dispus si fata de Viorel Pruiu. Ulterior, s-a pus in miscare actiunea penala fata de mediatoare si s-a dispus luarea masurii controlului judiciar fata de aceasta pe o perioada de 60 zile.

„Precizam ca urmarirea penala este o faza obligatorie a procesului penal, care nu infrange principiul prezumtiei de nevinovatie”, explica procurorii in comunicatul de presa al Ministerului Public.

Ghinea nu recunoaste nimic!


Reamintim ca pe langa plangerea penala formulata la DIICOT Puiu Cenda a deschis si doua actiuni in instanta, prin care cere anularea tuturor actelor prin care a fost lasat in fundul gol. Interesant este ca femeia acuzata ca i-a furat averea habar nu are de aceste lucruri. „Eu nu stiu despre ce vorbiti. Eu nu am cunostinta de asa ceva”, a fost prima reactie a Gabrielei Ghinea cand au contactat-o reporterii Express de Banat la inceputul lunii mai. Intreband-o daca e proprietara in momentul de fata pe mare parte din averea afaceristului, aceasta a spus: „Asta e problema dansului. Eu am cumparat doar imobilele, nu societatea. Nu vad care e legatura, nu stiu despre ce vorbiti. Habar nu am ce vorbiti. Ar fi bine sa ne intalnim fata in fata, ca prin telefon… poate sa fie si o gluma proasta. Eu cu dansul am mai comunicat, am mai vorbit, dar nu am cunostinta despre asa ceva. Daca eram citata, stiam de proces!” Ulterior, Gabriela Ghinea nu a mai dat niciun semn de viata, iar la telefonul domniei sale a raspuns o alta persoana.

avere puiu cenda combinatii suspecte ilegale gabriela ghinea femeia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009301 (s)