News Flash:

Procurorii DIICOT cer arestarea lui William Branza

7 Iunie 2016
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
william brinza
Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) cer arestarea lui William Branza, acesta fiind acuzat de evaziune fiscala. Prejudiciul este de un milion de euro. In luna mai, procurorii l-au audiat pe William Branza, i-au prezentat acuzatiile si au luat in cazul fostului deputat masura controlului judiciar, in dosarul in care este suspectat de evaziune fiscala si sprijinirea unui grup infractional organizat.
William Branza este suspectat in dosarul in care, in decembrie 2014, au fost facute 36 de perchezitii, intre care si la Ministerul Fondurilor Europene. In acest dosar se fac cercetari pentru evaziune fiscala si spalare de bani, in legatura cu livrari de produse, in special carne, precum si pentru incercarea de accesare ilegala de fonduri europene. Prejudiciul in acel moment era estimat la aproximativ 100 de milioane de lei. In urma perchezitiilor au fost duse atunci la audieri aproximativ o suta de persoane, printre care si mama lui William Branza.
Surse din randul anchetatorilor au declarat ca acum in acest dosar cercetarile ii vizeaza pe fostul deputat William Gabriel Branza si pe fratele acestuia, Daniel Branza, care in calitate de administratori a doua societati - SC Willis Finance SRL si Alrod Consult SRL - ar fi inregistrat mai multe facturi fictive, luate de la o grupare infractionala, privind achizitii de consultanta. Ulterior, banii virati in baza facturilor false ar fi fost retrasi din banca, iar in acest mod s-ar fi produs un prejudiciu de patru milioane de lei.

diicot arestarea william branza evaziune fiscala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005729 (s)