News Flash:

Procurorii continua audierile martorilor la tragedia din Bucuresti

2 Noiembrie 2015
1210 Vizualizari | 0 Comentarii
colectiv4
Procurorii continua, luni, audierile in dosarul privind incendiul din Clubul Colectiv, mai multi martori vor da declaratii la sediul Politie Capitalei, administratorii localului vor fi reaudiati, iar anchetatorii vor merge in spitale pentru a vedea ce pacienti pot sa povesteasca ce s-a intamplat.
Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca procurorul de caz de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ) a stabilit ca cei asociati ai firmei Colectiv Club, care detine clubul, trebuie sa fie din nou audiati, dupa ce acestia au raspuns intrebarilor anchetatorilor si in noaptea de vineri spre sambata, la scurt timp dupa incendiul in care au murit 30 de oameni si alti aproximativ 200 au fost raniti.
De asemenea, la sediul Politiei Capitalei urmeaza sa dea declaratii, luni, in calitate de martori, mai multe persoane care au fost in Clubul Colectiv vineri seara, cand a izbucnit incendiul.
Anchetatorii vor merge, luni, in toate spitalele in care sunt internate persoanele ranite in incendiu, pentru a vedea care dintre acestea pot povesti ce s-a intamplat vineri seara, in Clubul Colectiv.
Potrivit ultimului bilant, in incendiul de vineri noapte au murit 30 de persoane, ultima - o tanara de 26 de ani - in cursul serii de duminica, la Spitalul Bagdasar-Arseni. Alte 137 de persoane sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti, pana la 90 fiind in stare critica si grava. MEDIAFAX.RO
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006631 (s)