News Flash:

Procesul lui Kovesi cu Antena 3, amanat pentru 4 aprilie

22 Februarie 2017
926 Vizualizari | 0 Comentarii
codruta2
Curtea de Apel Ploiesti a amanat, miercuri, pentru 4 aprilie, judecarea procesului dintre procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si postul de televiziune Antena 3 si mai multi jurnalisti.
La acest prim termen de la Curtea de Apel Ploiesti, a fost prezenta Kovesi, celelalte parti lipsind. Instanta a dispus amanarea judecatii in acest dosar, avand in vedere cererile formulate de Antena 3 si celelalte parti, care au invocat fie necesitatea angajarii unui avocat, fie lipsa acestuia sau nevoia studierii actelor. Astfel, a fost stabilit un nou termen pentru data de 4 aprilie.
La iesirea din sala de judecata, sefa DNA a refuzat sa faca declaratii asupra dosarului, spunand ca este vorba despre "o cauza privata".
Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a dispus, la data de 18 ianuarie, stramutarea respectivului proces de la Curtea de Apel Pitesti la Curtea de Apel Ploiesti, dupa ce a admis o cerere formulata de Radu Tudor, Bianca Grigore, Razvan Savaliuc, Mugur Ciuvica, Mihai Gadea si SC Antena 3 SA.
De asemenea, judecatorii de la Sectia I civila a ICCJ au anulat actele de procedura indeplinite in acest dosar de Curtea de Apel Pitesti privind incuviintarea si/sau respingerea probelor. Totodata, a fost anulata si incheierea din 11 ianuarie 2017, prin care CA Pitesti ramasese in pronuntare in acest dosar. AGERPRES

dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006142 (s)