News Flash:

Probleme mari pentru Adrian Porumboiu

27 Martie 2015
1301 Vizualizari | 0 Comentarii
Omul de afaceri Adrian Porumboiu a primit o amenda uriasa. Acesta a fost sanctionat de APIA cu 12 milioane de euro pentru ca nu a inregistrat moartea a 206 vitei intr-un registru national de profil.
Potrivit functionarilor de la Ministerului Agriculturii spun, s-au incalcat repetat si intentionat normele de acordare a subventiilor.
Astfel, grupul de firme al lui Porumboiu, Racova-Com-Agro-Pan, pierde subventiile acordate pentru cultivarea terenurilor, peste 27.000 de hectare.
"Comcereal SA Vaslui a intocmit intotdeauna in mod corect toate registrele si evidentele interne privind identificarea si inregistrarea animalelor. Cazul de neconformitate se refera strict la neinregistrarea in registrul national SNIIA a decesului unui numar de 206 bovine, intervenit in perioada 2008 - 2014, Comcereal SA Vaslui bazindu-se pe faptul ca aceasta obligatie revine PROTAN, ca operator national privind colectarea si anihilarea deseurilor de origine animala. In plus, pina in anul 2011, aceasta obligatie revenea DSVSA prin circumscriptia locala", a declarat Adrian Porumboiu.
Acesta sustine ca n-a primit nici o subventie de la UE: "Sa fie clar, viteii nu sint trecuti la subventii, nu s-a cerut nici un euro, leu, absolut nimic". Mediafax.ro

apia ministerului agriculturii racova-com-agro-pan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1326 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008809 (s)