News Flash:

Probleme cu plata taxei de pod Fetesti, semnalate de Liviu Dragnea: E inadmisibil!

2 Mai 2018
953 Vizualizari | 0 Comentarii
taxa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, marti, ca a primit multe mesaje de la cei care se intorceau de la mare privind faptul ca nu pot plati taxa de pod la Fetesti prin SMS, afirmand ca este "inadmisibil" ca intr-o zi cu trafic atat de intens sa existe probleme cu sistemul de plata.
"Am primit multe mesaje astazi de la oameni care se intorceau de la mare, pe Autostrada Soarelui, ca nu pot plati taxa de pod la Fetesti prin SMS, deoarece sistemul nu functioneaza. Mi se pare inadmisibil ca intr-o zi cu trafic atat de intens pe autostrada sa existe probleme cu sistemul de plata. Totusi, ma intreb si eu, contractul dintre Compania de drumuri (CNAIR) si operatorii de telefonie mobila nu contine si niste obligatii de ambele parti? Cetatenii care nu au nicio vina nu trebuie protejati?", a scris presedintele PSD, Liviu Dragnea, pe Facebook.

CNAIR: Abonatii Vodafone pot achita, prin SMS, taxa de pod de la Fetesti. Au fost probleme tehnice

Abonatii Vodafone pot achita din nou, incepand cu ora 20.38, prin SMS, taxa de pod de la Fetesti, CNAIR precizand ca plata acestei taxe nu a putut fi efectuata intre 19.00 si 20.38, din cauza unor probleme tehnice, care au fost solutionate de companie de telefonie mobila.
"Abonatii Vodafone Romania pot sa achite din nou, prin SMS, tariful pentru utilizarea podurilor peste Dunare intre Fetesti si Cernavoda (peaj), incepand cu ora 20.38. Plata peajului nu a putut fi efectuata intre orele 19.00 si 20.38, astazi, 01.05.2018, din cauza unor probleme tehnice, care au fost solutionate insa de Vodafone Romania, in urma sesizarilor CNAIR S.A", se arata intr-o informare a Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), postata pe site-ul institutiei.

Reprezentantii CNAIR sustin insa ca, in tot acest interval, plata peajului a putut fi efectuata prin sms, la toti ceilalti operatori de telefonie mobila, la care serviciile au functionat.

"Reamintim utilizatorilor ca in situatia in care nu au efectuat plata peajului inainte de a tanzita podurile de la Fetesti si Cernavoda, pot face acest lucru pana la ora 23.59 a zilei urmatoare efectuarii trecerii, atat prin sms la operatorii de telefonie mobila cat si direct, la distribuitorii autorizati (in special benzinarii) sau prin intemediul portalului www.erovinieta.ro", conchide CNAIR.


liviu dragnea cnair
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006144 (s)