News Flash:

PRO TV va difuza cele mai importante meciuri de la EURO!

16 Mai 2016
1105 Vizualizari | 0 Comentarii
euro 2016
Pro TV va difuza cele mai importante 23 de meciuri ale Campionatul European de Fotbal, incluzand toate meciurile echipei nationale a Romaniei, intre 10 iunie si 10 iulie, fiind pentru prima data in istoria televiziunii din Romania cand UEFA Euro va fi difuzat de o televiziune comerciala.
Pentru prima data in istoria televiziunii din Romania, Campionatul European de Fotbal va fi difuzat de o televiziune comerciala, a anuntat un comunicat al Pro TV remis MEDIAFAX.
Pana acum TVR avea drepturile de difuzare pentru competitia de fotbal UEFA Euro.
Editia din 2016 a Campionatul European de Fotbal va fi difuzata integral (toate cele 51 de meciuri) de catre Dolce Sport, insa Pro Tv va difuza, in perioada 10 iunie - 10 iulie, cele mai importante 23 de meciuri ale competitiei, incluzand toate meciurile echipei nationale a Romaniei.
Televiziunea Dolce Sport este accesibila doar abonatilor Telekom, avand in vedere ca televiziunea apartine cablistului (Telekom Romania Communications SA detine licentele pentru televiziunile Dolce Sport).
In schimb, televiziunea Pro TV, desi a renuntat la statutul de must-carry si nu mai este obligatorie la retransmisie pentru toti operatorii de cablu, este in continuare prezent in pachetele cablistilor, fiind cel mai urmarit post de televiziune din tara.
"Ca televiziune lider in Romania, Pro TV este prima destinatie pentru evenimentele care merita vazute. De aceea, am simtit ca este de datoria noastra sa oferim tuturor romanilor acces la o competitie de anvergura Campionatului European de Fotbal. Avem cea mai buna echipa de jurnalisti din sport, experti in transmisiuni sportive, cei mai buni comentatori de fotbal si, cel mai important, telespectatori care iubesc sportul si aprecieaza acest gen de programe. Suntem incantati ca le vom oferi romanilor emotia, tensiunea si bucuria UEFA Euro 2016, care va debuta cu un meci intens: Romania – Franta", a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV.
"Pentru Pro TV, sportul a reprezentat dintotdeauna unul dintre cei mai importanti piloni de continut, difuzand, de-a lungul anilor, competitii importante din lumea fotbalului, precum Europa League, UEFA Champions League, meciurile echipei nationale sau competitii romanesti", mentioneaza televiziunea.
"Nationala revine la Campionatul European de Fotbal dupa opt ani. In direct, la Pro TV, UEFA Euro 2016 va debuta cu Romania – Franta", se mai anunta in comunicat.
Partenerii oficiali pentru difuzarea UEFA Euro 2016 in Romania sunt Pro TV si Dolce.

televiziune comerciala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005033 (s)