News Flash:

Printul Paul a ajuns la DNA pentru a fi audiat

11 Decembrie 2015
1143 Vizualizari | 0 Comentarii
Printul Paul si printesa Lia
Printul Paul a ajuns, vineri, in jurul orei 10.10, la DNA Brasov, pentru a fi audiat in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri. El urma sa ajunga la audieri in cursul zilei de miercuri, insa in drum spre Brasov i s-a facut rau si a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, de unde a fost externat joi dupa-amiaza.
La intrarea in sediul institutiei Printul Paul nu a facut nicio declaratie.
Vineri, Printul Paul a ajuns la DNA Brasov in jurul orei 10.10, fiind insotit doar de catre avocatul sau, nu si de printesa Lia.
Intrebat de jurnalisti daca se simte bine, printul Paul nu a raspuns, insa a facut un gest prin care a transmis ca nu prea bine.
Curtea de Apel Brasov urmeaza sa se pronunte, vineri, la ora 13.00, in cazul propunerii de arestare preventiva a lui Remus Truica si a celorlalte patru persoane vizate in dosarul retrocedarilor ilegale.
Sedinta in care Curtea de Apel Brasov a luat in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva a omului de afaceri Remus Truica, a directorului general al cotidianului Evenimentul Zilei, Dan Andronic, a avocatului Robert Rosu, a fostului consilier al lui Calin Popescu Tariceanu, Marius Marcovici, si a omului de afaceri Claudiu Mateescu, director general al dezvoltatorului imobiliar Impact, s-a incheiat joi noapte, in jurul orei 2.30, dupa mai bine de zece ore.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007310 (s)