News Flash:

"Printul" Cristea are o relatie cu "Printesa sprancenelor"

4 Martie 2017
1907 Vizualizari | 0 Comentarii
cristea12 13 vedete printul
Adrian Cristea si Maria Pauna nu au vrut sa recunoasca niciodata ca ar avea o relatie.


Despre Maria Pauna se spune ca este o femeie de succes, ce sta destul de bine financiar. Mai este cunoscuta si ca "Printesa sprincenelor" pentru ca a fost printre primele persoane care au reusit in aceasta industrie, in tara noastra. Desi femeia a tot fost surprinsa, in ultima perioada,  in compania lui Adrian Cristea, ea nu a recunoscut niciodata ca ar fi impreuna cu celebrul fotbalist.


 Paparazzi  au reusit insa sa realizeze primele imagini care dovesc clar ca fostul iubit al Biancai are o relatie cu Maria Pauna. Cristea si noua lui cucerire au dat o tura cu masina prin oras, iar apoi ca un barbat galant ce este, "Printul" a condus-o pe Maria acasa. Inainte sa coboare din bolid, femeia l-a sarutat cu foc pe fotbalist iar apoi a urcat singura in apartamentul ei.



Gurile rele spun ca mijlocasul de 34 de ani s-ar fi combinat cu "Printesa sprincenelor" pentru situatia financiara foarte buna a acesteia, mai ales ca Maria este si cu 10 ani mai mare ca Adrian Cristea.


Despre Maria Pauna se spune ca este o femeie de succes, ce sta destul de bine financiar. Mai este cunoscuta si ca "Printesa sprincenelor" pentru ca a fost printre primele persoane care au reusit in aceasta industrie, in tara noastra. Desi femeia a tot fost surprinsa, in ultima perioada,  in compania lui Adrian Cristea, ea nu a recunoscut niciodata ca ar fi impreuna cu celebrul fotbalist.

Galerie Foto

captura237029171
adrian cristea maria pauna relatie printesa sprincenelor cucerire
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008250 (s)