News Flash:

Printre victimele masacrului din Nisa se afla si copii veniti cu parintii sa asiste la artificiile de Ziua Frantei

15 Iulie 2016
1059 Vizualizari | 0 Comentarii
atac nisa 1
Presedintele Frantei, Francois Hollande, a declarat ca printre victimele masacrului se afla si copii. In panica declansata in fata camionului, supravietuitori ai atentatului si-au pierdut prieteni si copii cu care venisera la focurile de artificii. UPDATE 7.11: Mai multi copii sunt in operatii, la spitalul de pediatrie Lenval.
Mai multi copii sunt in operatii, la spitalul de pediatrie Lenval. Laurence Marie, de la Spitalul de pediatrie, a declarat pentru Reuters ca sunt cateva operatii mai dificile.
Oamenii au folosit intens social media pentru a gasi persoanele care lipsesc. Cea mai raspandita cerere de ajutor a fost cea a unei mame, Tiava Banner, care a scris: "Am pierdut bebelusul nostru de 8 luni. Prieteni din Nisa, daca l-ati vazut, daca l-ati gasit, va rog, contactati-ma".
Femeia se afla impreuna cu sotul ei si cu micutul de opt luni la manifestatiile organizate cu ocazia Zilei Nationale a Frantei la Nisa. In momentul atacului, aceasta a pierdut caruciorul in care se afla copilul.
Mesajul femeii a fost distribuit de aproape 22.000 de ori. 
Din fericire, la o ora de la publicarea mesajului, familia a revenit si a anuntat ca micutul a fost gasit. Mama lui a multumit tuturor pentru sustinere si pentru distribuirile numeroase. "Am gasit bebelusul multumita femenii numite Joy Ruez. Multumesc Facebook si tuturor celor care ne-ati ajutat sa trimitem mesajul", a scris Tiava Banner, adaugand hashtag-ul asociat cu atacul din Nisa.
BBC scrie ca nu a reusit sa identifice persoana care a scris acest mesaj, dar viteza cu care s-a raspandit postarea a facut ca toata lumea sa astepte rezultatul cautarilor bebelusului.
Cel putin 80 de persoane au fost ucise, iar alte peste 150 au fost ranite, 42 fiind in stare grava, in atentatul comis joi seara la Nisa, relateaza publicatiile Nice Matin si Le Figaro citand surse din cadrul serviciilor de securitate franceze.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1371 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006260 (s)