News Flash:

Principesa Margareta a primit titul de Doctor Honoris Causa al Universitatii de Stiinte Agricole a Banatului

30 Mai 2015
2276 Vizualizari | 1 Comentarii
Principesa Margareta
Aflata la sarbatoarea a 70 de ani de activitate, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului a acordat principesei Margareta a Romaniei titlul de Doctor Honoris Causa. Evenimentul a avut loc, vineri, in cadrul ceremoniei de aniversare al USAB.
Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului din Timisoara s-a aflat vineri in sarbatoare. Institutia de invatamant superior a implinit 70 de ani de la infiintarea consfiintita printr-un Decret Regal emis de catre Majestatea Sa, Regele Mihai al Romaniei, scrie tion.ro.
Ceremonia, una plina de emotie, s-a bucurat de prezenta a numerosi oaspeti de prima mana, de la ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, la autoritati locale si inalte fete bisericesti. Rectorul USAB Timisoara, Paul Parsan a primit numeroase plachete care au marcat evenimentul.
Ceremonia desfasurata in Aula Magna s-a incheiat cu decernarea titlului de Doctor Honoris Causa Principesei Margareta a Romaniei, mostenitoarea Casei Regale. In cadrul Laudatio citit de Paul Parsan, acesta a subliniat ca titlul a fost acordat pentru intreaga activitate desfasurata de principesa.
„Este o personalitate pe care ne-o dorim in corpul de elita al universitatii prin acordarea acestui titlu de Doctor Honoris Causa”, a spus Paul Pirsan.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007463 (s)