News Flash:

Principesa Margareta a primit titul de Doctor Honoris Causa al Universitatii de Stiinte Agricole a Banatului

30 Mai 2015
1364 Vizualizari | 1 Comentarii
Principesa Margareta
Aflata la sarbatoarea a 70 de ani de activitate, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului a acordat principesei Margareta a Romaniei titlul de Doctor Honoris Causa. Evenimentul a avut loc, vineri, in cadrul ceremoniei de aniversare al USAB.
Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului din Timisoara s-a aflat vineri in sarbatoare. Institutia de invatamant superior a implinit 70 de ani de la infiintarea consfiintita printr-un Decret Regal emis de catre Majestatea Sa, Regele Mihai al Romaniei, scrie tion.ro.
Ceremonia, una plina de emotie, s-a bucurat de prezenta a numerosi oaspeti de prima mana, de la ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, la autoritati locale si inalte fete bisericesti. Rectorul USAB Timisoara, Paul Parsan a primit numeroase plachete care au marcat evenimentul.
Ceremonia desfasurata in Aula Magna s-a incheiat cu decernarea titlului de Doctor Honoris Causa Principesei Margareta a Romaniei, mostenitoarea Casei Regale. In cadrul Laudatio citit de Paul Parsan, acesta a subliniat ca titlul a fost acordat pentru intreaga activitate desfasurata de principesa.
„Este o personalitate pe care ne-o dorim in corpul de elita al universitatii prin acordarea acestui titlu de Doctor Honoris Causa”, a spus Paul Pirsan.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Lupsa  | #863
Numai aici este cea mai buna oferta de lucru! Oferta noastra este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: nicolae.lupsa@clicknet.ro
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1047 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036502 (s)