News Flash:

Principalul aliat mediatic al lui Liviu Dragnea cere demisia Vioricai Dancila

19 August 2018
720 Vizualizari | 0 Comentarii
download

Bogdan Chirieac, omul prin care Liviu Dragnea plaseaza in media principalele directii de comunicare, a declarat vineri seara la Antena 3 ca premierul Viorica Dancila trebuie sa plece. Declaratie preluata si de site-ul sau, DCNews.ro, relateaza G4media.
„Doamna Dancila va alege sa plece. Protestele o tin la Palatul Victoria – si toate aberatiile care se spun pe marginea acestora – care au fost categoric violente (…) Eu nu mai am niciun fel de indoiala. Trebuie sa plece din cauza dispretului manifest pe care il are fata de munca. Faptul ca a inchis tara in aceasta saptamana a provocat pagube, probabil, de miliarde de euro mediului privat. Nu toata lumea din Romania lucreaza la stat. La o sarbatoare legala de o zi a mai dat de la dansa din buzunar, de la Teleorman, inca doua zile libere (…) Eu sper sa plece cat de curand. A inchis tara”, a spus Bogdan Chirieac la Antena 3.

Potrivit sursei citate, este pentru prima oara cand Bogdan Chireac ii cere demisia premierului Dancila, dupa ce a sustinut-o neconditionat de la instalarea in functie. Motivul gasit este minivacanta data de guvern pentru bugetari in zilele de 16 si 17 august, o problema relativ minora in comparatie cu alte decizii mult mai nocive ale guvernului.

G4Media mai precizeaza ca Bogdan Chireac a fost cel care a lansat pe 1 august informatia ca parlamentarii PSD ar pregati punerea sub acuzare a presedintelui Klaus Iohannis pentru inalta tradare. Dragnea a confirmat la scurt timp informatia. Tot Chireac a anuntat in premiera in 2017 ca guvernul Grindeanu va abroga celebra OUG 13 printr-o alta ordonanta de urgenta.


bogdan chirieac liviu dragnea viorica dancila
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005639 (s)