News Flash:

Primul mesaj al DJ-ului dat disparut marti: „Am ales sa incep o viata noua“

26 Februarie 2016
1488 Vizualizari | 0 Comentarii
alex dumitrache
Alex Dumitrache, DJ-ul care a lasat un mesaj de adio pe Facebook si a disparut, s-a reintors acasa si a postat, vineri, un nou mesaj pe pagina lui de Facebook.
DJ Axu, asa cum este cunoscut artistul, a anuntat vineri ca este bine si ca le multumeste tuturor pentru sustinerea pe care a simtit-o in zilele in care nu se mai stia nimic de el. De asemenea, acesta a spus ca nu si-a dorit nicio clipa ca mesajul lui sa ajunga la televizor si ca toate incurajarile prietenilor i-au dat putere sa mearga mai departe.
Redam mai jos mesajul integral postat de Alex Dumitrache, DJ-ul dat disparut marti dimineata:
„Buna ziua dragi prieteni!
Vreau sa incep aceasta postare prin a va multumi tuturor pentru ajutorul si sustinerea acordate in toata aceasta perioada.
Am ramas placut surprins in momentul in care am ajuns acasa si am observat cata lume s-a implicat, mai ales miile de oameni din toata tara care nu ma cunosteau.
Mesajele de sustinere pe care le-am citit de la voi mi-au ridica moralul foarte mult si m-au ajutat enorm!
Vreau sa imi cer iertare pentru ca v-am pus in situatii dificile, pentru ca ati stat cu griji, pentru ca v-am pus pe drumuri si pentru stresul provocat!
Datorita voua am ales ca de azi inainte sa incep o VIATA NOUA, sa ma corectez si sa fac ce este bine.
Am gresit, am fost demoralizat, am crezut ca am ramas singur…..iar voi mi-ati dovedit contrariul si mi-ati deschis ochii. Ma simt dator tuturor si o sa va dovedesc ca eforturile voastre nu au fost in zadar.
Nu in ultimul rand vreau sa multumesc celor din Mass Media care au mediatizat situatia si in acelasi timp au ajutat cu toate ca nu am vrut nici o secunda ca aceasta poveste sa ajunga la televizor.
Va pup si va multumesc inca o data, sa ne vedem cu bine!“, a scris Alex Dumitrache pe Facebook.
Alex Dumitrache, in varsta de 32 de ani a disparut marti, 23 februarie, dupa ce a lasat un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook. Familia barbatului a cerut ajutorul Politiei Capitalei, iar acesta a fost gasit doua zile mai tarziu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004610 (s)