News Flash:

Primul magazin din regiune al BRANDULUI de accesorii PARFOIS s-a deschis la IULIUS MALL TIMIŞOARA

22 August 2016
2215 Vizualizari | 0 Comentarii
IMTM Parfois 01
O veste buna pentru toti cei pasionati de fashion vine din capitala trendurilor: un nou brand renumit s-a alaturat, de curand, portofoliului Iulius Mall Timisoara. Primul magazin Parfois din vestul tarii s-a inaugurat la demisolul celui mai mare mall din afara Capitalei, intr-un spatiu de 77 mp, spre bucuria doamnelor si domnisoarelor dornice sa-si accesorizeze tinutele, astfel incat sa fie mereu in pas cu cele mai noi tendinte in moda.  
Elementele chic, accentele originale, melanjul de stiluri, culori si materiale caracterizeaza colectiile brandului portughez Parfois, specializat in accesorii trendy pentru femei. Bijuterii, genti, portofele, ceasuri, ochelari de soare, curele, esarfe, palarii, pantofi si accesorii pentru par, cu un aspect minimalist si natural, care imbina nuante tandre si contraste cuceritoare, sunt propunerile Parfois, pentru un stil elegant si feminin.
Pentru ca vara se apropie de final cu pasi repezi, in magazinul Parfois sunt prezente cele mai stylish piese ale noii colectii de toamna/iarna, care ofera posibilitati nenumarate de personalizare a tinutelor, pentru orice moment al zilei. 
Parfois are deschise 758 de magazine, in 56 de tari. In Romania, brandul este prezent cu 6 magazine, cea mai recenta inaugurare fiind cea de la Iulius Mall Timisoara.  

Despre Iulius Mall Timisoara
Cu o suprafata de 71.000 mp inchiriabili si peste 330 de magazine, Iulius Mall Timisoara, dezvoltat de grupul Iulius, este cel mai mare mall din afara Bucurestiului. Clientii din vestul tarii vor avea aproape de ei si mai multe branduri internationale odata cu dezvoltarea ansamblului multifunctional Openville, din proximitatea mall-ului. 
Zona se va transforma intr-o destinatie cosmopolita de afaceri si timp liber, care va include: sapte cladiri de birouri clasa A, desfasurate pe 130.000 mp, peste 430 de magazine, 20 de restaurante, cafenele tematice, 15 sali de cinema multiplex, o zona de fresh market, patru sali de evenimente, cel mai mare parc suspendat din Romania, de 55.000 mp, patinoar, carusel pentru copii in aer liber si aproximativ 4.050 de locuri de parcare.

Galerie Foto

IMTM_Parfois_02
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006459 (s)