News Flash:

Primele imagini cu trupul neinsufletit al Stelei Popescu

25 Noiembrie 2017
3124 Vizualizari | 1 Comentarii
Stela Popescu in imagini

Sicriul cu trupul neinsufletit al Stelei Popescu a ajuns la teatrul Constantin Tanase, unde va fi depus pentru ca cei care au indragit-o pe regretata actrita sa-i poata aduce un ultim omagiu. Oamenii veniti sa-si ia ”Ramas0-bun” au fost uimiti sa o vada pe Stela Popescu fara viata, sicriul fiind coborat din masina mortuara fara capac.
 
Stela Popescu a incetat din viata singura, in intimitatea casei sale, dupa ce cu cateva ore inainte suferise un AVC pe scena, in ochii tuturor celor prezenti la eveniment. Artista si-a facut iesirea de pe ”scena vietii” fulgerator si extrem de discret, lasand un gol imens in sufletele tuturor celor care au iubit-o si au admirat-o pentru intreaga ei cariera.

Trupul neinsufletit al Stelei Popescu a fost depus, vineri, la teatrul Constantin Tanase pentru ca romanii sa poata veni si prezenta un ultim omagiu. Calea Victoriei a fost blocata de oamenii veniti la teatru, iar momentul in care masina mortuara a ajuns a fost unul extrem de emotionant. Surpriza oamenilor a fost imensa atunci cand sicriul cu trupul neinsufletit al actritei a fost coborat din masina mortuara.

Oamenii s-au inghesuit sa o vada pentru ultima data pe Stela Popescu, mai ales ca sicriul a fost deschis.

Disparitia fulgeratoare a Stelei Popescu a lasat un gol imens in inimile tuturor celor care au iubit-o si respectat-o intreaga viata. Reprezentantii farmaciei Catena nu au putut trece neobservata moatea regretatei actrite si i-au adus un ultim omagiu, transmitand un mesaj tuturor clientilor care au iubit-o pe celebra actrita.
Reprezentantii farmaciilor Catena i-au adus un ultim omagiu Stelei Popescu, actrita cu care au avut o colaborare de mai multi ani si care era imaginea lor. La o zi de la disparitia fulgeratoare a actritei de pe scena vietii, acestia au pus in vitrinele farmaciilor cate un poster cu imaginea Stelei Popescu prin care-si exprima regretul pentru pierdere si transmite tuturor fanilor acesteia sa nu fie tristi, pentru ca acesteia nu i-ar fi placut asta.

”Cu durere in suflet, suntem alaturi de familia Stelutei noastre. Ne luam ramas-bun de la Stela Popescu, marea actrita, care a fost mereu alaturi de noi. Chiar daca pare greu, va indemnam sa nu fiti tristi. Stelei Popescu nu i-ar fi placut asta”, este mesajul care apare inscris pe posterul pus in vitrina uneia dintre farmaciile Catena.

 

Galerie Foto

Clipboard06
stela popescu avc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Camilla Rodela  | #50243
Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă, soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat si nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui si nu a fost unde sa fie gasit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea mi-a sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. I-am contactat prin e-mail, a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: ogagakunta@*****.com sua WhatsApp +2348069032895
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006419 (s)