News Flash:

Primarul unei comune din Timis AMENINTA pe Facebook ca intra in GREVA FOAMEI

2 Iulie 2015
1464 Vizualizari | 0 Comentarii
Edilul localitatii Darova din Timis ameninta pe Facebook ca va intra in greva foamei din cauza zvonurilor care, spune el, ar fi fost lansate de adversarii politici. Potrivit acestora, primarul si-ar fi batut secretara.

Primarul a precizat ca este foarte suparat din cauza unor zvonuri auzite la adresa lui si din aceasta cauza el vrea sa recurga la o masura extrema: greva foamei, potrivit Romania TV.

"Cred ca voi lua o decizie radicala, prin aceea de a incepe O GREVA A FOAMEI, chiar in primarie... curand… si voi invita DNA-ul, PARCHETUL GENERAL, Corpul de control al Prim-ministrului, Presa, Televiziunile… si voi scoate toate magariile PUBLIC… ca sa se termine odata cu razboaiele acestea", a scris edilul pe Facebook.

Sorin Tilihoi, primarul comunei Darova, spune ca adversarii sai politici ar fi povestit despre acesta ca a batut-o pe secretara primariei, dar si ca nu organizeaza evenimente de traditie din localitate.

Ediolul a dezmintit aceste zvonuri si a spus ca va invita DNA, Parchetul General si chiar Corpul de control al prim-ministrului in primarie pentru a scoate la iveala toate neregulile de acolo.

darova timis facebook greva foamei adversarii politici primarul dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1369 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007257 (s)