News Flash:

Primarul unei comune din Dambovita s-a facut singur cetatean de onoare în localitatea pe care o conduce. Edilul s-a aratat foarte emotionat la primirea distinctiei: Sunt coplesit

23 Iulie 2018
1161 Vizualizari | 0 Comentarii
primar

Primarul comunei Pietrosita, din Dambovita, Ion Leonard Dicu, a devenit cetatean de onoare al localitatii pe care o conduce, titlul aducandu-i acces gratuit la manifestari culturale. Odata cu primarul, au mai fost onorati si vicepresedintele PSD, Adrian Tutuianu si tenorul Florin Georgescu.
Primarul comunei Pietrosita, Ion Leonard Dicu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, ca hotararea de Consiliu Local prin care a devenit cetatean de onoare a fost votata in unanimitate inca din luna aprilie, iar titlul l-a primit in weekend, cand a avut loc festivalul comunei, dupa o intrerupere de cinci ani.

„Fiind in an Centenar, ne-am gandit sa organizam Zilele comunei. Si locuitorii si-au dorit acest lucru. Iar cu aceasta ocazie au fost acordare si acestei titluri de cetateni de onoare. Am 15 ani de cand sunt primar. Sunt la al cincilea mandat. (Titlul de cetatean de onoare - n.r.) e ca o recunostinta onorifica. Nu am nicio facilitatate, doar acces gratuit la manifestari cultural artistice. Domnul viceprimar a intocmit referatul, iar in aprilie Consiliul Local a aprobat in unanimitate. Este onorific totul. Este o recunostinta pentru ce am facut pentru aceasta comuna. Am adus multe investitii”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Ion Leonard Dicu.

Intrebat daca a avut emotii cand a primit titlul de cetatean de onoare, primarul a raspuns ca a fost „coplesit”, deoarece „odata esti cetatean de onoare”.
Trofeul i-a fost inmanat primarului de viceprimarul comunei, care a si intocmit proiectul de hotarare. Atat primarul, cat si viceprimarul sunt si colegi de partid, in PSD.

Odata cu primarul, au mai primit distinctia de cetatean de onoare al comunei Pietroasa si vicepresedintele PSD, Adrian Tutuianu si tenorul Florin Georgescu.

Comuna Pietrosita are 3.118 de locuitori si este formata din doua sate. Aici mai este un cetatean de onoare cunoscut, respectiv fostul senator Mihai Ion Dumitrescu, care a primit titlul in anul 2007.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005014 (s)