News Flash:

Primarul Timisoarei, pe lista candidatilor pentru functia de prim-vicepresedinte PNL

14 Iunie 2017
1050 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu3
Ilie Bolojan, Viorel Catarama, Raluca Turcan, Alin Tise, Iulian Dumitrescu, Nicolae Robu, Mircea Hava si Mugur Cozmanciuc si-au depus candidaturile pentru functiile de prim-vicepresedinti ai PNL, potrivit unei centralizari obtinute de AGERPRES.
Ilie Bolojan si Viorel Catarama si-au depus candidatura pentru functia de prim-vicepresedinte pe strategii politice, Raluca Turcan si Alin Tise pentru functia de prim-vicepresedinte pe comunicare, Iulian Dumitrescu si Nicolae Robu — pentru prim-vicepresedinte pe mediul de afaceri si societate civila iar Mircea Hava si Mugur Cozmanciuc pentru functia de prim-vicepresedinte pe relatii internationale.
Alti 31 de liberali si-au depus candidatura pentru functiile de vicepresedinti pe diferite domenii.
Astfel, Popescu Ligia, Vlad Nistor, Radu Surugiu, Ionut Stroe, Radu Carp, Aleodor Francu candideaza pentru functia de vicepresedinti pe politica externa, aparare si siguranta nationala; Ionela Balas, Dan Leoreanu, Lucia Varga, Marcel Vela, Petru Luhan — pentru vicepresedinte pe administratie, ordine publica, siguranta cetateanului, fonduri europene si dezvoltare regionala; Vasile Varga si Ben-Oni Ardelean — pentru vicepresedinte pe justitie si drepturi cetatenesti; Viorel Catarama, Florin Citu si Vintila Stefan — pentru vicepresedinte pe buget, politici fiscale, familie si protectie sociala.
Sulfina Barbu candideaza pentru un post de vicepresedinte pe sanatate, munca, familie si protectie sociala; Nadia Rata, Alexandru Radu, Gabriel Pintea, Dan Motreanu — pentru vicepresedinte pe educatie, cercetare, tineret, sport, cultura, culte si minoritati; Gheorghe Stefan, Vasile Iliuta, Adrian Oros, Liviu Bulgaru — pentru vicepresedinte pe agricultura, dezvoltare rurala, industrie alimentara si mediu, ape si silvicultura; Michael Heiman, Aleodor Francu, Mircea Toader, Adrian Iurascu, Virgil Guran si Ion Popa — pentru vicepresedinte pe infrastructura de transport, comunicatii si societate informationala.
Pentru cele opt regiuni de dezvoltare, pentru functiile de vicepresedinti ai PNL si-au depus candidatura 20 de liberali.
Pentru regiunea Nord-Est candideaza Ioan Balan si Marius Bodea, pentru Sud-Est — Victor Paul Dobre si Gheorghe Mushcina, pentru Sud Muntenia — George Ionescu, Raducu Filipescu si Vasile Campulungeanu, pentru Sud-Vest Oltenia — Gigel Stirbu, Marian Marinescu, Marius Balu, George Stanculescu, pentru Vest — Alin Popovici, Gheorghe Falca, Marcel Vela, pentru Nord-Vest — Lucian Bode, Lucia Varga si Alin Tise, pentru Centru — Florin Roman si Ovidiu Moldovan, iar pentru Bucuresti-Ilfov — Marian Petrache.
Conform centralizarii, pentru functia de membru in conducerea PNL si-au depus candidatura 41 de liberali, iar pentru cea de trezorier — Antonel Tanase. Printre cei care candideaza pentru functia de membru al Biroului Excutiv se numara Mircea Toader, Costel Soptica, Cristian Buican, Florin Alexe, Ionel Palar, Nelu Tataru, Robert Sighiartau, Iulian Hutuca, Costel Alexe, Gheorghe Tinel, Viorel Badea, Dumitru Oprea, Marcel Vela, Radu Carp, Nicolae Robu, Mihai Tararache, Alin Tise, Mugur Cozmanciuc.
De asemenea, au fost depuse, pana la ora 11,00, candidaturi pentru Comisia Nationala de Revizie si Cenzori (CNRC) si Curtea de Arbitraj (CA) ale PNL si pentru pozitia de presedinti ai acestor organisme.
Pentru functia de presedinte al CA candideaza Ioan Cupsa, Paul Cotta, Daniel Buda si Andreea Rabotka, iar pentru cea de presedinte al CNRC — Mihai Barbu si Gabriela Horga.
Consiliul National de Coordonare (CNC) al PNL se va reuni duminica pentru alegerea functiilor in conducerea liberalilor.
CNC al PNL va alege patru prim-vicepresedinti, secretarul general, 16 vicepresedinti: 8 vicepresedinti pe domenii, coordonatori ai comisiilor de specialitate, si 8 vicepresedinti pe regiunile de dezvoltare si 16 membri pentru Biroul Executiv, trezorierul si membrii comisiilor CA si CNRC. Secretarul general al PNL este propus de presedintele PNL.
Sambata, 17 iunie, are loc congresul PNL, in urma caruia va fi ales presedintele partidului. Pentru sefia PNL candideaza Ludovic Orban si Cristian Busoi.
In cadrul Congresului PNL, cu participarea a 5.000 de delegati, vor fi organizate alegeri pentru presedintia PNL, prin vot asupra motiunilor prezentate de candidati, precum si pentru presedintii CA si si CNRC.
AGERPRES

nicolae robu sulfina barbu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006711 (s)