News Flash:

Primarul Timisoarei cere demisii in lant in PNL!

12 Decembrie 2016
991 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu3
Nicolae Robu, presedintele PNL Timis, a propus luni dizolvarea Biroului Politic National (BPN) al PNL, prin demisia de onoare a tuturor membrilor sai, in frunte cu presedintele Alina Gorghiu, in urma rezultatului alegerilor ''dezastruoase''. 
Intr-o declaratie de presa remisa luni AGERPRES, Nicolae Robu, care detine functia de vicepresedinte al PNL, sustine ca ''rezultatele obtinute de PNL la alegerile parlamentare sunt dezastruoase'', iar explicatiile sunt ''multiple si complexe'' si se impune o analiza serioasa, facuta cu profesionalism, pentru a le cunoaste cu precizie.
''Pana atunci, se impune si asumarea raspunderilor pentru ele. A cauta responsabilii ba la Cotroceni, ba la Palatul Victoria, respectiv a pune totul in responsabilitatea presedintelui PNL Alina Gorghiu este profund incorect'', spune Nicolae Robu.
El propune mai multe masuri, intre care organizarea de alegeri interne la toate nivelurile, de jos in sus, pana la finele lunii februarie 2017, ''dizolvarea actualului BPN prin demisia de onoare a tuturor membrilor sai, in frunte cu presedintele partidului, demisia tuturor presedintilor de filiala care au obtinut un scor mai mic de 30%, ''deci inclusiv a subsemnatului'' (Nicolae Robu, n.r.), constituirea unui BPN interimar format din toti presedintii de filiala care au obtinut un scor mai mare decat scorul mediu pe tara al partidului, ''plus actualul presedinte Alina Gorghiu, care sa asigure conducerea colectiva a partidului, pana la alegerile interne''.
Liberalul timisean mai propune numirea de catre noul BPN, dintre membrii sai, a unui presedinte interimar care sa conduca partidul, pana la alegerile interne, numirea de catre BPJ-uri a unor presedinti de filiala interimari, care sa asigure conducerea filialelor pana la alegeri, iar in filialele cu scor sub scorul mediu pe tara al partidului, acestia vor fi obligatoriu altii decat cei in functie la data alegerilor.
Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni ca isi va depune mandatul de la conducerea partidului, precizand ca acest gest a fost anuntat si de alti lideri liberali.

nicolae robu pnl timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1295 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009022 (s)