News Flash:

Primarul Robu spune ca Timisoara a implementat toate cele 35 de proiecte europene

7 Decembrie 2015
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae robu21
 Primaria din Timisoara a reusit sa implementeze cu succes toate cele 35 de proiecte cu finantare europeana, a declarat primarul Nicolae Robu intr-o conferinta de presa. 
'Timisoara are rata de succes de 100% in implementarea de proiecte europene. Am inceput si duc la bun sfarsit 35 de proiecte cu finantare din fonduri europene, la acestea adaugandu-se si alte proiecte care au fost implementate de administratia precedenta. Cred ca suntem un caz rar in Romania, daca nu singular, sa avem si multe proiecte si sa nu ratam niciunul. Daca mici cheltuieli vor trebui suportate pentru proiecte de la bugetul local, se poate accepta, dar noi trebuie sa vedem cati bani am reusit sa atragem din fonduri europene pentru Timisoara si cu ce pret de contributie de la bugetul local', a afirmat primarul. 
Robu a apreciat ca bilantul este 'absolut spectaculos' si a afirmat ca a fost nevoit sa dea dovada de mult curaj si sa-si asume lansarea unor proiecte. 
Printre cele mai mari proiecte implementate in Timisoara se regasesc subpasajul rutier Michelangelo, reabilitarea centrului istoric, reabilitarea malurilor Canalului Bega pentru a deveni navigabil si pentru protejarea impotriva inundatiilor, extinderi ale unor linii de troleibuz care fac legatura dintre oras cu localitati periurbane, reabilitarea termica a peste 50 de blocuri de pe principalele artere rutiere urbane, reabilitari de parcuri sau implementarea proiectului de management IT al traficului. AGERPRES

nicolae robu timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005992 (s)